Trend

A nő illata

Végre megérkezett Beyoncé új parfümje, a Heat. Készülj fel egy különleges, egzotikus illatélményre, mely feltüzeli a vágyat.

Milyen érzés végre a kezedben tartani munkád gyümölcsét?

Beyoncé: Hosszú és kemény időszak van mögöttem, de nagyon boldog vagyok. Büszke vagyok az illatra. A tervezés minden fázisa izgalommal töltött el. Az üveg alakjának kitalálása, a benne rejlő illatszer megkomponálása, a névválasztás mind-mind óriási kihívást jelentett számomra. Minden apró részlet szorosan kötődik hozzám, hiszen benne van az egyéniségem.

Mennyire vagy megelégedve az illat designjával?

Beyoncé: Nagyon büszke vagyok rá! Gyerekkoromban nagyon szerettem játszani édesanyám antik üvegcséivel, és ha megfigyeled az üveg kupakját, láthatod, hogy azt egy régiség ihlette, az arany pedig a kedvenc színem. Meglátva a parfümöt a forróság, az energia, az érzékiség és a vágy jut róla eszünkbe. Ezért is választottuk a vörös színt, mint az illat jellemzőjét, mert ez erőt sugall, de ugyanakkor nagyon romantikus is.

A nő illata

Mesélj kicsit a reklámfilm forgatásáról, ami gondolom merőben más volt, mint a videó klipek felvételei.

Beyoncé: Nem éreztem sok különbséget a kettő között, de lehet, az is segített, hogy Jake Nava-val dolgoztam együtt, aki a Single Lady és a Crazy in love klipjeimet rendezte, melyek megítélésem szerint az eddigi legjobb munkáim. A reklámfilm forgatása alatt érzéki, buja és forró volt a hangulat, a végeredmény azonban nagyon elegáns lett.

Lépj be a kulisszák mögé Beyoncé-val, és nézd meg hogyan zajlott a forgatás:

 

Ha még többet szeretnél megtudni Beyoncé-ról, illetve a Beyoncé Heatről, kattints ide!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top