Trend

A szenvedély forrása

Több, mint ötvenmillió eladott lemez, rekordot jelentő, hat Grammy-díj bezsebelése egy este alatt, számos filmfőszerep és három Golden Globe-jelölés. Beyoncé Knowles korunk dívája, az igazi Nő megtestesítője. Új illata a Heat, mámorító elegye személyiségének.

A szenvedély forrásaHírességek jönnek, és mennek. Ám közülük csak kevesek képesek arra, hogy maradandót alkotva örökké éljenek az emberek tudatában. A Destiny’s Child egykori tagja, Beyoncé nem felejtette el honnan jött, és azt is tudja hová tart.

Az 1981-ben született R&B énekesnő mára számtalan területen sikerrel bizonyította kreativitását, illetve tehetségét. Beyoncé és édesanyja hat éve alapították meg családi vállalatukat, a Beyond Productionst. Mára több országban vannak boltjaik, és számtalan nagysikerű kiállítást tudhatnak a hátuk mögött.

Beyoncé a jótékonykodásból is kiveszi a részét. Kelly Rowlanddel és annak családjával megalapították a Knowles-Rowland Center for Youth szervezetet. Jelentős segítséget nyújtottak a Katrina hurrikán és a Ike hurrikán áldozatainak, két évvel ezelőtt, pedig több női énekessel egyetemben Beyoncé csatlakozott egy rákellenes kampányhoz, a Stand Up to Cancer-höz.

A The Beyoncé Experience turnén ingyen ételt osztottak, 2008. október 4-én pedig Beyoncé részt vett a Miami Gyermekkórház Diamond Ball & Private Concert nevű jótékonysági koncertjén is.

Számtalan elfoglaltsága ellenére Beyoncé mégis képes volt arra, hogy igazi nő maradjon. Új parfümjében, a Beyoncé Heatben minden benne van Beyoncé személyiségéből. A gyümölcsösen édes vidám illat, szimbóluma az énekesnő erejének, kitartásának és szexis kisugárzásának. A parfüm maga a tűz és a forróság, egy ellenállhatatlan, emlékezetes illat, mely vágtázó pulzussal éleszti fel az érzékeket, így kifejezésre juttatva a szenvedélyességet. Egyszerre ejt rabul és borzongat, csapdát állítva az érzékeknek.

Mindezzel együtt elegáns és mégis nőies illatról beszélhetünk, egy kis titokzatossággal meghintve. A ragyogás a vörös szőnyegen és a világszerte elismert divatérzék mind jelen vannak a Beyoncé Heatben. Égessen a szenvedély!

 

 

Ha még többet szeretnél megtudni Beyoncé-ról, illetve a Beyoncé Heatről, kattints ide!

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top