Trend

F&F divattippek – nyerj egy stílusátalakítást!

Mi tudjuk, mi a divat ősszel! Hogy Te is megtaláld a Hozzád leginkább illő darabokat, látogass el a www.ffdivat.com oldalra, vagy térj be a legközelebbi áruházunkba!

Szereted megmutatni mennyire a magad ura vagy, esetleg inkább az extravagáns cuccokat imádod?

Az F&F különböző irányzatai közül megtalálod, ami kell!

Ha szeretsz igazán elegánsan öltözködni, akkor az F&F Black új kollekcióját neked álmodták meg.

Egyrészt letisztult, másrészt trendi darabok jellemzik ezt a kollekciót: A minimalista ruhák és kiegészítők ihletői gondoltak azokra, akik egész nap elegáns ruhát viselnek, és naprakészek a divatban.

 

F&F divattippek - nyerj egy stílusátalakítást!

 


Ha viszont a letisztult stílusú ruhák helyett a vagányabb darabok jellemzik ruhatáradat, akkor te hozzád az F&F Blue új kollekciója illik.

Sikerességéről a mostani irányzatokhoz illő darabok gondoskodnak: maxiruhák és hozzájuk passzoló szőrmék, gyűrt anyagok és bőrcsizmák. Tökéletes szettek munkába és randira egyaránt.

F&F divattippek - nyerj egy stílusátalakítást!

 

Ha kedvet kaptál az F&F ruháihoz, látogass el www.ffdivat.com honlapunkra, ahol kedvedre válogathatsz a remek darabok között, sőt! Ha a kinézett ruhákat örömmel fel is próbálnád, és kedved lenne wellness környezetben kényeztetni magad, ill. szívesen fogadnál néhány divat tippet, nem kell mást tenned, mint regisztrálni legújabb nyereményjátékunkra. Nyerhetsz magadnak és három barátodnak egy egynapos stílusátalakítást!

 

F&F divattippek - nyerj egy stílusátalakítást! Milyen élményben is lehet részetek?

Töltsetek el egy luxuséjszakát a Corinthia Hotel Budapest szállodában! Vegyétek igénybe a Spa szolgáltatásokat és a manikűr – pedikűrt!

A teljes megszépülésetek fodrásznál és sminkesnél folytatódik!

 

Divattippeket kaptok Fogt Linda, stylist-től, aki tetőtől talpig felöltöztet benneteket az F&F legújabb kollekciójából. Kedvenc F&F darabjaitokat ajándékba kapjátok tőlünk!

 

Egy egész nap, ahol Te és barátaid vagytok a középpontban, és ami még nagyszerűbb, három legjobb barátodnak is megadhatod az esélyt, hogy mindezt Veled együtt éljék át!

 

A részletekért kérjük, látogass el honlapunkra!

 

www.ffdivat.com  

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top