Trend

Élmény és vásárlás egy helyen, ez a Corvin Bevásárlóközpont

Sokan érezzük az idő rohanását az első karácsonyi dallamok felcsendülését követően, és szinte kötelességszerűen "tudjuk le" az ajándéklistákat, azonban mindazok, akik a Corvin Bevásárlóközpontot választják, biztosak lehetnek benne, hogy a maguk és szeretteik legnagyobb örömére a vásárlás igazi öröm lesz számukra, és még az ajándékok becsomagolásával sem kell törődniük, hiszen a Corvin ajándékozásra kész állapotba varázsolja azokat.

Budapest legújabb bevásárlóközpontja, az első karácsonyát ünneplő Corvin is díszbe öltözik az ünnepek közeledtével, azonban nemcsak a külsőségekben törekszik a kellemes hangulat megteremtésére, hanem apró meglepetésekkel is, amelyekkel a szeretetteiket megajándékozni kívánó, olykor siető vásárlók arcára csalhat mosolyt.

Élmény és vásárlás egy helyen, ez a Corvin Bevásárlóközpont

Hiszen a Corvin Bevásárlóközpont számára a hétköznapokon is a legfontosabb, hogy vendégei jól érezzék magukat, hogy igazi élmény legyen számukra a bevásárlóközpontban töltött idő. Az ünnepek előtti forgatagban is szívesen áll a vásárlók rendelkezésére a komplexum ún. minőségbiztosa, „Corvin Zsófi”, aki lelkesedéssel oldja meg a legapróbb feladatot is, legyen szó bébiétel-utánpótlásról vagy útbaigazításról.

Élmény és vásárlás egy helyen, ez a Corvin Bevásárlóközpont

Ahogy Budapest VIII. kerületében található komplexum már az október végi megnyitását követően a születőben lévő új belvárosi negyed központjává vált, úgy igyekszik a vásárlóit minden esetben a figyelem középpontjába helyezni.

Jöjjön el Ön is a Corvinba, és élje át a vásárlás örömét, amelyet a Corvin Bevásárlóközpont valóban nyújtani képes!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top