Trend

Cipőhoroszkóp (X)

Itt a tavasz! Előkerülnek végre a színes, könnyed topánkák és a csizmákat végleg a szekrény mélyére száműzzük. Kedvenc cipőboltunk a Deichmann segítségével, most te is megtalálhatod a hozzád illő cipőt, az idei szezonra!

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Kos!

 

A Kosok bátrak és vakmerőek. Temperamentumuknak köszönhetően mindig fiatalosak és tettre készek. Alkalmasak a vezetői szerepre, ezért állandóan felkészülten várják az újabbnál újabb kihívásokat. Lételemük a mozgás és szinte soha nem pihennek!

 Cipőhoroszkóp (X)

Amikor cipőt választanak, elsősorban a kényelmet és a praktikusságot részesítik előnyben, hiszen a folyamatos jövés-menéshez ez elengedhetetlen feltétel.
A dinamikus Kosok számára tehát a sportcipő vagy egy lapos talpú cipő az ideális. Lehetőség szerint még a bulikhoz, alkalmakhoz is maximum egy törpesarkú cipőt vállalnak be.

A Deichmann kínálatából a Kosok is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Bika!

 

A Bika jegy szülöttei kedvelik az egyszerű, megszokott dolgokat, és nagyon fontos számukra a biztonság. Nyugodtak és kiegyensúlyozottak. Mindenben az egyszerűségre és a visszafogottságra törekednek. Ösztönösen élnek.

Cipőhoroszkóp (X)

Cipőválasztásnál a jó ízlésük dominál, de csak azt tartják elfogadhatónak, ha a kényelemük sem szenved csorbát. Megjelenésük mindig egyszerű és ápolt, ezért csak az egyszínű, csinos lábbelik jöhetnek számításba. A tűsarkú nem az ő világuk, de a kecses, kissé sportos, nőies cipők a Bikákat is meghódítják.

A Deichmann kínálatából a Bikák is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Ikrek!

 

Az intelligens Ikrek élénk képzelőerővel rendelkeznek. Mellettük nem lehet unatkozni. Kíváncsiak, és ők azok, akikre ráillik az örökifjú jelző. Szinte folyamatosan kísérleteznek az élet minden területén.

Cipőhoroszkóp (X)

 
Az Ikrek valódi energiabombák, ami a cipővásárlási szokásaikat is meghatározza. Igazi cipőmániásak, de csak a trendi és izgalmas darabokat kedvelik. Az egyszínűség, a szürkeség bizony távol áll tőlük. Ők mindig a legharsányabb topán mellett döntenek. Fiatalos stílusukhoz pedig éppen ez passzol.

 

A Deichmann kínálatából az Ikrek is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Rák!

 

 A Rák jegy szülöttei igazán nőiesek. Érzékenyek, romantikusak és sebezhetőek, de mindent el tudnak érni, amit szeretnének. Kifejezetten családcentrikusak, és nagyon szeretik a gyerekeket. A Rákok élénk fantáziája irányítja az életüket.

Cipőhoroszkóp (X)

A legnőiesebb jegy, a legnőiesebb cipőket szereti. A gyöngy, a csipke és a romantikus motívumok fontos szempontnak számítanak, amikor cipőt választanak. Sokáig válogatnak, mert mindig a tökéleteset keresik. A sportcipők nem a Rákok kedvencei, de a csipkés balerina cipő telitalálat lehet számukra.

 

A Deichmann kínálatából a Rákok is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Oroszlán!

 

Az Oroszlánok királynőnek születtek. Imádják a luxust és hiúak is. Fontos számukra, hogy kivívják mások csodálatát, és ezért mindent meg is tesznek. Az Oroszlánok nagyvonalúak és igényesek. Folyamatosan a középpontban kell lenniük, ez az, ami élteti őket.

 Cipőhoroszkóp (X)

Semmi gagyi cipő, csak a minőség és az elegancia jöhet szóba, amikor az Oroszlánok vásárolni mennek. A drága lábbelitől sem riadnak vissza, sőt! Ha már megveszik, legyen csillogóan díszített, látványos, amit mindenki észrevesz. A lényeg, hogy királynői megjelenésüket kiemelje.

 

A Deichmann kínálatából az Oroszlánok is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Szűz!

 

A Szűz jegy szülötteire a praktikuság és gyakorlatiasság jellemző. Szeretik a rendet és a tökéletességet, bármibe fognak is. Precízek, ezért mindig mindent előre átgondolnak. Náluk nincs pazarlás, az ő világukban minden tökéletes!

 
Cipőhoroszkóp (X)

A Szűz jegyűek cipői soha nem hivalkodóak, és biztosan nem kerülnek egy vagyonba. Csak olyan lábbeli jöhet náluk számításba, ami illik a ruhatárukhoz, kényelmes, szép és jól variálható. Csak azért nem vesznek meg semmit, mert „beleszerettek”. Náluk a praktikusság elengedhetetlen. Inkább egy kicsit klasszikusabb irányt választanak, a divat követése nem az erősségük.

 

 

A Deichmann kínálatából a Szüzek is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Mérleg!

A Mérlegek igazi társasági emberek. Fejlett az empatikus képességük, és mindig a harmóniára törekednek. Középúton járnak, és mindig megpróbálnak diplomatikusak maradni. A szépérzékük nagyon fejlett, ezért mindent imádnak, ami a szemet gyönyörködteti. Az élet minden területén észreveszik és értékelik az igényességet.

 Cipőhoroszkóp (X)

A Mérlegek számára az esztétikum a legfontosabb a cipőválasztásnál is. Csalhatatlan ízlésüknek köszönhetően mindig ki is választják a legszebb darabokat. A halvány, pasztellszínek elvarázsolják őket, hiszen az eleganciájukhoz ez illik. A nőies kifinomult darabokat keresik.

 

A Deichmann kínálatából a Mérlegek is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Skorpió!

 

A Skorpió jegyben született emberek titokzatosak és merészek. Imádják a kihívásokat, és szinte semmitől sem riadnak vissza. A nap 24 órájában képesek 100 fokon égni. A társadalmi konvenciókra fittyet hánynak, és mindig elérik, amit a fejükbe vettek.

 Cipőhoroszkóp (X)

Az ilyen emberek az öltözködésben is szeretnek kitűnni a többiek közül. Imádják provokálni a környezetüket. Természetesen cipőből is csak olyat visznek haza, ami szokatlan és különleges. Legyen különleges az anyaga, a mintája vagy a sarka, minél izgalmasabb és szokatlanabb, a Skorpiók annál inkább ragaszkodnak hozzá. A tűsarkú az igazi gyengéjük.

 

A Deichmann kínálatából a Skorpiók is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Nyilas!

 

A Nyilasok nagyon színes egyéniségek. Viccesek és mindig el tudják szórakoztatni a hallgatóságukat. Lelkesedésük az, ami előre viszi őket az életben. Becsületesek és szókimondóak, ezért sokan kedvelik őket.

 

Cipőhoroszkóp (X)

A Skorpiók cipői is a személyiségüket tükrözik. Kicsit bohókás, kicsit egyedi, de mindenképpen minőséges és kényelmes cipőt választanak. Kalandos életvitelükhöz nem a tűsarok, hanem valami kényelmes, de szemrevaló cipő passzol. Olyan topán, ami egyszerre fejezi ki nőiességüket, szabadságvágyukat és különleges humorvilágukat.

A Deichmann kínálatából a Nyilasok is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Bak!

 

A Bak jegyűek gyakorlatiasak, és mindig két lábbal a földön állnak. Hagyománytisztelők és megfontoltak. Szeretik az állandóságot és a nyugodt körülményeket. Mindig megfontoltan döntenek, soha nem hamarkodnak el semmit.

 Cipőhoroszkóp (X)

A cipővásárlás a Bakok számára igazi rituálé. Nem szeretnek sok pénzt költeni, ezért többször is átgondolják mit vesznek meg. Az ideális lábbeli számukra az, ami megbízható és nem feltűnő, és akár évekig hordható. Minőséges és kissé hagyományosabb darabot keresnek. Kedvelik a sötétebb színeket.

 

A Deichmann kínálatából a Nyilasok is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Vízöntő!

 

A Vízöntők függetlenek, szabadok-igazi művészlelkek. Sem a munkában, sem a párkapcsolatban nem tűrik a kötöttségeket. A fellegekben járnak, és állandóan valami újra szomjaznak. Képtelenség bekategorizálni őket.

 Cipőhoroszkóp (X)

A divatteremtő Vízöntők imádják a szokatlan, előremutató dolgokat, így cipőből is olyat választanak, amitől a legtöbb ember első körben visszariadna. Sajátos stílusuk van, és gyűjtik a cipőket. Mindegy, hogy bakancs vagy tűsarkú, de mindenből legyen a szekrényben. Az igazán extrém darabokat megveszik, de nem biztos, hogy valaha kilépnek benne az utcára.

A Deichmann kínálatából a Vízöntők is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

Cipőhoroszkóp (X)Kedves Halak!

 

A Halak legjellemzőbb tulajdonsága, hogy nagyon intuitívak. Emellett élénk fantázia és nagyfokú empátia jellemző rájuk. Remekül alkalmazkodnak minden helyzethez, és édes bájukkal mindenkit lefegyvereznek. Társaságban kedvelik őket, remek humoruk miatt.

 Cipőhoroszkóp (X)

Az álmodozó Halak cipői nem a kényelmet szolgálják, hanem csakis a pillanatnyi hangulatukat. Mindegy, hogy magas vagy alacsony sarkú a lábbeli, csak első látásra bele tudjanak szeretni. Gyakran előfordul velük, hogy olyan cipőt is megvesznek, amit később nem is hordanak,de még akkor is imádják. Picit romantikus, hercegnős cipellőkben érzik jól magukat.

 

A Deichmann kínálatából a Halak is kedvükre válogathatnak!
Mi ezeket ajánljuk!

 

 

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top