Trend

5 ok, amiért szeretjük a Braun Dual Epilatort

Van az úgy, hogy az ember siet, de szép akar lenni, szőrtelenségre vágyik, de áramszünet van. A Braun új epilátora könnyűszerrel oldja meg ezeket a feladatokat.

1.    Vezeték nélkül – gyorssegélyként (is) tud működni azoknak, akik nem szeretik a borotvát. Utazás előtt a csajok nagy része az utolsó pillanatban, a készülődés legvégén epilál, ha kimarad az egyik láb vagy a hónalj, most magunkkal lehet vinni bárhová, akár a reptéri mosdóban, vadkempingezéskor is használható.

2.    Lámpával – necces helyzetekben, nyaraláskor, fesztiválszezonban jól jöhet, ha látjuk, mit csinálunk és nem kell reflektorokkal megvilágítani a lábunkat, hogy rátaláljunk a szőrszálakra.

3.    Víz alatt – mert van az úgy, hogy 10 perc alatt kell fürdeni és szőrteleníteni, a lovag pedig már türelmetlenkedve vár a kapu előtt. A Braun Dual Epilatorral ez is megoldható. Egyik kézben a mosdószivacs a másikban az epilátor és mindez a kádban.

4.    Két sebesség – mert az érzékeny területeken még annak is fáj, aki harctéri edzést kapott epilásból. Az első fokozaton epiláljuk a bikinivonalat és a hónaljat, a másodikon pedig a láb jön.

5.    Cserélhető fej – Ha nem akarjuk használni a borotva részt egy mozdulattal le tudjuk cserélni, a hagyományos epilátor fejre.

5 ok, amiért szeretjük a Braun Dual Epilatort

Világszerte 18 millió nő fedezte fel az epilálást – ők nem tévedhetnek mindnyájan. Tudj meg többet a www.braun.com honlapján!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top