Trend

Epilátorok egymást közt

Az epilátorkérdés bizalmi dolog, ha egy márka egyszer bevált nehezen mondunk le róla… De miért is kéne, hiszen itt az újabb generáció!

Gyorsaság

A Braun Silk Epil első generációs epilátorát is szeretettük, de az évek múlásával veszített az erejéből, aminek az lett vége, hogy egyes területekre mindig vissza-vissza kellett térni. A Silk Epil 7, Dual Epilator azonban már az első húzásnál könyörtelenül kitép minden szőrszálat.

Praktikusság

A vezetékes epilátorok helyhez kötik a műveletet, az Silk Epil 7 azonban pont úgy tölthető, mint egy mobiltelefon, így hát ha kellő energiát nyert a konnektorból, akkor egyszerűen levesszük a csatlakozóról, és nincs többé bajlódás a zsinórral.

Kényelem

Azért az a lámpa nem rossz. Sőt. Bár a szemünkkel semmi gond, azért 1-2 szőrszál mindig bent szokott maradni, az új Silk Epilre azonban olyan lámpát szereltek fel, ami pontosan a kiszedendő szőrszálakat világítja meg, így aztán még külön lámpára sincs szükség epiláshoz, ha esetleg romantikus félhomályban szeretnénk kínozni magunkat.

Epilátorok egymást közt
Epilátorok egymást közt

Fájdalom

Ne legyenek hiú ábrándjaink. Az epilálás nem leányálom. Fáj. A fapados verziónál megtanultuk, hogy fáradtan, este nem szabad nekiesni a szőrtelenítésnek. A Braun új epilátora azonban a masszírozó fejnek köszönhetően csökkenti a fájdalmat, így napszaktól függetlenül bármikor használhatjuk.

Hatékonyság

Egy biztos mindkét Braun epilátor eltávolította a nemkívánatos szőrszálakat. Viszont a Dual Epilator nagyjából fele annyi idő alatt bánt el szőrteleníteni kívánt területtel.

Extrák

A régi Silk Epilünk semmilyen extrát nem tud felmutatni, azonban az új Dual Epilatort víz alatt, fürdés közben is használhatjuk, és borotvát is építettek a fejbe, ha esetleg lenne olyan szőrszál, amit az apró csipeszek nem tudnak maradéktalanul eltávolítani.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top