Trend

Legyél trendi, de maradj hű önmagadhoz! – vallja Szekeres Nóra

Nóra odafigyel a divattrendekre, de fontos számára, hogy mindig a saját egyéniségéhez passzoló ruhadarabokat válasszon. Nézzük, most nyáron mi nála a menő!

Az idei év nyári divathangulata a felszabadultság, öröm és optimizmus köré fonódik. Ezt tükrözik a merészebb, harsányabb vagy eddig szokatlannak számító színek, mint a narancssárga, mályva, korallpiros, matrózkék, illetve a „vizes” árnyalatok, az azúr, a pasztellzöld és törtfehér. Nóra nemrég egy halványkék és fehér mintájú, csinos kétrészes fürdőruhával lepte meg magát, amelyben a lehető legszabadabban élvezheti gyermekeivel a balatoni fürdőzést.

Legyél trendi, de maradj hű önmagadhoz! – vallja Szekeres NóraA farmer a műsorvezetőnő életében is állandó „ruhatári kellék”, melyet szinte bármilyen felső vagy cipő mellé bátran felhúzhat, akár a városban rohangál, akár interjút ad egy kávézóban. Legújabb szerzeménye egy koptatott, feszülős, szexi, szűk szárú darab.

Nóra imádja a feketét, és akkor sem hajlandó lemondani róla, ha ez az idei nyári színirányzatba talán kevésbé illik bele. A csinos fazon és abszolút trendi, ősi-misztikus beütésű fém ékszerek viszont olyan bámulatos megjelenést kölcsönöznek, hogy eszünkbe sem jut fennakadni a ruha sötétségén – pláne akkor, ha Nórát egy elegáns partin látjuk meg ebben a szerelésben.

A csinos műsorvezető az ápoltságra nyáron kínosan ügyel: „Bármilyen jól is nézel ki, mindent elronthatsz azzal, ha izzadtan, kellemetlen illatot árasztva jelensz meg egy rendezvényen vagy baráti összejövetelen.”

Legyél trendi, de maradj hű önmagadhoz! – vallja Szekeres Nóra

Ezért Nóra mindig hord a táskájában izzadásgátló dezodort. Neki leginkább az új Rexona vált be, ami a MOTIONSENSETM technológiának köszönhetően egy lépéssel az izzadás előtt jár, és már mozgás hatására működésbe lép. Az új szabadalmaztatott technológia lényege, hogy a bőr felszínén lévő illatkapszulák mozgás hatására széthasadnak, és kellemes illatot bocsátanak ki, így hosszabb ideig frissnek érezheted magad

 

A Rexona Facebook oldalán naponta frissülő csajos témákkal találkozhatsz. Csatlakozz, kommentelj és lájkolj a sok értékes nyereményért: www.facebook.com/rexona.hu

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top