Trend

Elő a lábakkal!

A Douglas saját, nails hands feet márkájának sikeres bevezetése után örömmel mutatjuk be az új lábápoló termékeinket. Nyolc kényeztető lábápoló termék teszi teljessé a nails hands feet választékot, és gondoskodik a kezek és a lábak teljes körű ápolásáról.

Kívánjuk, hogy leld örömöd a termékek használatában, hogy továbbra is jól ápolt lábakon járhass az élet sűrűjében!

Lábaink évente kereken 5 millió lépést tesznek meg. Ez elég ok arra, hogy valami jót tegyünk velük. Ne sajnáld lábaidtól néhanapján a jótékony kényeztetést!

A Douglas nails hands feet sorozat új lábápoló termékeivel átfogó ápolócsomagot kínálunk a szexi lábakért.

A rendkívüli összetevők, mint a kagylóselyem- és a kékalga-kivonat fokozzák a bőr rugalmasságát, puhává és simává teszik azt. A „tenger selyme” a kagylóselyem-fonalakból nyert kivonat, mely ritka, nagyon értékes és hatékony hatóanyag. Az aphanizomenon kékalga kizárólag egy oregoni tóban fordul elő, amelynek vize igen gazdag ásványi anyagokban. A magas ásványi anyag- és vitamintartalom elősegíti a bőr anyagcseréjét, és serkenti a sejtmegújulást. További hidratáló és élénkítő összetevők kényeztetik a lábaid, és gondoskodnak a kellemes wellnessérzésről.

Fedezd fel kényeztető programunkat, szánj egy kis időt a tökéletes wellness-lábápolási programra!

 

Elő a lábakkal!
Revitalizáló lábradír

Élénkítő hatású bőrradír a szép, ápolt lábért. A természetes tengeri sókristályok gyengéden távolítják el az elhalt hámsejteket, az értékes szezám- és szójaolaj biztosítja bőröd hidratáltságát.

Használat:

Diónyi mennyiségű lábradírkrémet oszlass el a megnedvesített lábakon és finoman masszírozd a bőrbe, alaposan öblítsd le lábaidat langyos vízzel.

 

Elő a lábakkal!Puhító lábápoló balzsam

Gazdag lábápoló balzsam, kifejezetten az érdes és repedezett lábak kezelésére. A kékalgából és kagylóselyemből nyert páratlan hatóanyag-kombináció elősegíti a regenerálódási folyamatot és rugalmasabbá teszi a bőrt. Hidratáló és ápoló összetevők teszik lábaidat puhává és simává.

Használat:

Naponta többször vagy szükség szerint krémezd be lábaidat.

 

 

Elő a lábakkal!
Lábápoló krémpúder

Finom illatú, púderes lábápoló a selymesen puha és kellemes illatú lábakért.

A kékalgából és kagylóselyemből nyert, páratlan hatóanyag-kombináció tartósan javítja a bőr szerkezetét, és segít helyreállítani a bőr természetes egyensúlyát. A nedvességmegkötő összetevők szárazon tartják a lábakat és friss érzést biztosítanak.

Használat:

Naponta többször vagy szükség szerint krémezd be lábaidat.

A termékeket keresd a Douglas Parfümériákban!

 

További információk!
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top