Trend

Mi a méreted? XS, vagy inkább XL?

Folyton mozgásban vagy? Hagyod magad sodródni és nem tudod, hol töltöd az estét? Nagyon is elképzelhetőnek tartod, hogy a következő járattal Frankfurtba, Münchenbe, esetleg Bécsbe utazol?

Mi a méreted? XS vagy inkább XL?Szereted a kiadós sétákat? Kedveled a turkálók hangulatát? Legszívesebben a szeretteiddel töltöd az idődet? Szükségleteidnek megfelelően méretre szabva, minden alkalomra – ez az új tisztító- és ápoló termékvonal, az XL, XS, ami minden méretben, minden alkalomra elkísér. Mely illik az életformádhoz? Döntsd el Te…

Főnököd rövid szabadságot adott, mert úgy gondolja, hogy Te vagy a legjobb munkaerő és meg szeretne jutalmazni – van ez ellen kivetnivalód? Azonnal hozzáfogsz a tervezéshez és…

  1. …sms-ben értesíted a családodat és 5 legjobb barátnődet, hogy pakoljanak a hátizsákjukba. Közben lefoglalsz egy házat Dél-Svédországban a tónál.
  2. …alig hallható ciaót dúdolsz kollégáid felé, fogod a táskát és beülsz egy taxiba, a reptérre mész és útközben megveszed egy könyvkereskedésben az „Olasz nyelvleckék kezdőknek” című könyvet.

Mély gyászba borulsz, mert hű és öreg járműved kilehelte lelkét. Méltó módon elbúcsúzol tőle, még egyszer, utoljára gyengéden megsimítod a motorháztetőt. Mindez azt jelenti, hogy végre klímát, navigációt, ülésfűtést rendelsz szériatartozékként az…

  1. …édes kis bringádba, amivel a park minden sarkában problémamentesen előre, hátra, oldalra tudsz könnyedén közlekedni és parkolni.
  2. …tágas, ötszemélyes, nagy rakodóterű kocsidban az órákig tartó bevásárlókörutak során begyűjtött szerzemények szállításához.

A világ legjobb partnere – a tiéd – meghív egy közös kulturális programra, de rád bízza a választást, hogy olyan programot találj, amelytől mindketten szárnyaltok majd. Mire váltod be az utalványt?

  1. Egy vonatjegyre Bayreuthba, Wagner kibővített operájának előadására. Mire másra?
  2. A sarki művészmoziba a Rövidfilm Fesztiválra, hiszen ma van a premier. Utána koktéloztok, salsáztok – olyan fiatal még az éjszaka, mint Te.

Kolléganőid rábeszéltek egy munka utáni esti partira a város legnépszerűbb klubjába. Úgy érzed, nagyon alulöltöztél, ezért…

  1. …ebédszünetben veszel magadnak a szomszéd üzletben egy új szerelést, az iroda mosdójában felfrissíted magad, és végül megállapítod: egyszerűen szuperül nézel ki.
  2. …úgy határozol, hogy meghívod magadhoz a kolléganőidet egy proseccóra, mialatt átöltözöl, nyomsz egy puszit a gyerekek arcára és útnak indulsz.

Egy wellnesshétvége vár rád. Már hetek óta várod…

  1. …hogy az ágyban fogsz reggelizni, végtelen fürdőszeánszokat tartasz, körülveszed magad illatgyertyákkal, epret eszel, pezsgőt kortyolsz mellé. A kicsik a nagyinál jól elvannak, a hűtőszekrény pedig roskadásig megpakolva.
  2. …a kirándulást egy 4 csillagos hotelben a tengernél, ahol a szobához fürdőköntöst és fürdőlepedőt adnak. Telefonod lenémítod, közben senki nem tudja, hová bújtál.

Nyár van. Telítődve a shoppingolással, a várossal, megjutalmazod magad egy fagyival a kedvenc fagylaltozódban. A pincér ismeri az ízlésed és …

  1. …hoz egy gombóc mangósorbet-et egy csésze eszpresszóval.
  2. …három gombóc fagyit hoz: karamellát, csokit, kókuszt és egy tejeskávét.

MEGOLDÁS: XL vagy XS? Az „1”-est, vagy „2”-est választottad a legtöbbször?

Mi a méreted? XS vagy inkább XL?Ha az „1”-est…

…egy kicsivel többre van szükséged, egyedül csak azért, mert a szeretteidre is gondolsz. Egy igazi ínyenc, aki nem sajnálja magától a nyugalmat. Nagyvonalú vagy, és egyszerűen szereted, ha minden kéznél van és senkinek nem kell lemondania semmiről.

Legszívesebben saját otthonodban szépítkezel és előszeretettel választasz kedvező árú, jó minőségű dolgokat – amilyen az XL tisztító- és ápoló termékvonal is.

Azért maradjon köztünk: egy kis XS-kaland még neked is belefér a mindennapokba.

Mi a méreted? XS vagy inkább XL?Ha a „2”-est…

…legszívesebben folyton mozgásban vagy, és mindig igyekszel felkészülni az előre láthatatlan eseményekre. Kedveled a hajtást, közben mégis mindig friss maradsz. Csomagodnak praktikusnak és kicsinek kell lennie, mint az XS arctisztító- és ápoló termékek.

Legtöbbször spontán módon döntesz, de kedvenc XS termékeidről soha nem mondanál le sem a repülő fedélzetén, sem az irodában, sem a barátod fürdőszobájában.

És mivel ő pedig rólad nem szeretne lemondani, óvatosságból már mindenből beszerezte az XL kiszerelést is.

 

Douglas XLarge azoknak, akik egy egész családról gondoskodnak:

Mi a méreted? XS vagy inkább XL?
 
Mi a méreted? XS vagy inkább XL?
 

Dogulas XSmall azoknak, akik helytakarékosan pakolnak:

 

Mi a méreted? XS vagy inkább XL?
 
Mi a méreted? XS vagy inkább XL?
 

Keresd termékeinket kizárólag a Douglas-nál.

 

További információk!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top