Trend

Mi a méreted? XL vagy inkább XS?

Mostantól a szépség kétféle méretben létezik. Személyes igényekre szabott, bármely alkalomra megfelelő termékek – ez az XL.xs, a kizárólag a Douglas Parfümériákban kapható új arctisztító és -ápoló termékcsalád.

Szépségápolás kétféle méretben XL.xs: néha ugyanis mégiscsak számít a méret. Éppen ezért néha az XL-es vagy az xs-es méret mellett döntünk. Ez a új arctisztító és – ápoló termékcsalád a szépségipar egyik remeke, mely két speciális méretével új mérföldkövet jelent. A termékcsalád tagjai minden élethelyzetre pontosan a megfelelő méretben állnak rendelkezésre – XSmall vagy XLarge kiszerelésben. A nélkülözhetetlen kedvencek praktikus kis kiszerelésben utazáshoz, vagy nagyobb méretben otthoni használatra.

Ez az első alkalom, hogy egy ápoló termékvonal komplett termékskálával, stílusos csomagban jelenik meg: a selymes arctisztító tejtől a gyengéd szemfestéklemosón át a finom fültisztító pálcikáig, sőt a Top Secret deokendőig – a praktikus, könnyen használható XL.xs termékcsalád egyetlen kívánságot sem hagy kielégítetlenül, minden helyzetben a megfelelő méretben áll rendelkezésre.

Válaszd az XL-es méretet, amennyiben nagyobb mennyiségre van szükséged! Az XL-es változat azok számára ideális, akik nem szeretnének állandóan utánpótlásról gondoskodni, ill. nem szeretnének a megszokott Douglas minőségről lemondani. A frissítő arctonik és a gyengéd szemfestéklemosó esetében például épp az XLarge méret az ésszerű – és az alapvető testápoló termékeknél is, mint a tusfürdő és a bársonyos testápoló, fontos a méret, főleg egy családban vagy lakóközösségben több kéz nyomja az adagolót. Az XLarge változat igazi főnyeremény – még az árat illetően is. Óriás méret mindazoknak, akik ismerik és szeretik ezeket a termékeket.

 

Szépségápolás kétféle méretbenVálaszd az XSmall kiszerelést, amennyiben sokszor vagy úton, és kicsi, praktikus termékekre van szükséged! Az XSmall változat azoknak ideális, akik gyakran vannak úton, de szeretnék, ha kedvenc termékeik ennek ellenére mindenkor és minden helyzetben kéznél lennének. A munkahelyen, kedvesünk fürdőszobájában, hétvégi kiruccanáskor vagy utazáskor, az XSmall változatok épp erre a célra lettek kialakítva.

Az XSmall méretű szépségápolási kedvenceket, mint a frissítő arctonikot, a bársonyos testápolót, az arctisztító kendőt vagy épp a finom arctisztító korongokat mindenhova magunkkal tudjuk vinni. Gond nélkül elférnek a kézben, sport- vagy kézitáskában, és mindig kéznél vannak.

 Az XSmall a megfelelően kis méret a termékek kipróbálásához vagy utazáshoz!

 

Az XL.xs termékcsalád kedvező áron elégít ki minden kívánságot az arctisztítás és ápolás tekintetében. A termékek bőrgyógyászatilag teszteltek, paraben- és allergénmentesek. Különösen a termékek letisztult, stílusos külseje és optimális bőrbarát tulajdonságai ragadják meg az embert.

 

És Te melyiket választanád? Xs vagy inkább XL a méreted? Döntsd el Te!

 

GYENGÉD SZEMFESTÉKLEMOSÓ:

Szépségápolás kétféle méretbenAlapos, gyengéden kímélő és megbízható – ez az XL.xs szemfestéklemosó.

Gyengéd, mint egy tollpihe, mégis intenzív tisztítást biztosít, segítve a tökéletes napi arctisztítást. Még a tartós, vízálló sminket is gyengéden, gond nélkül távolítja el, anélkül, hogy kiszárítaná a bőrt. A kétfázisú formula bársonyosan gyengéd tisztítást biztosít, így nem marad más, csak tisztaság és természetes ragyogás.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és allergénmentes. Minden korosztály és bőrtípus számára tökéletes megoldás.

 

Szépségápolás kétféle méretbenGYENGÉD ARCTISZÍTÓ VÍZ:

Ez a három lépést egyesítő folyadék lehetővé teszi az extra gyors arctisztítást.
Segítségével a szemed, ajkad és arcod gyorsan, egyszerűen és gyengéden megszabadíthatod a sminktől. Egy hosszú nap, vagy utazás után nyugtatja és pihenteti a bőrt. Tökéletes minden korosztály és bőrtípus számára.

Bőrgyógyászatilag tesztelt, parabén- és allergénmentes.

 

PUHA ARCTISZTÍTÓ KENDŐ:

Szépségápolás kétféle méretbenSportolás előtt gyorsan le kell mosnod a sminked, vagy munka után szeretnél egy új, csábító sminket estére? Az XL.xs tisztító kendővel könnyedén megoldható.

Ez a gyors, praktikus és egészen egyszerűen használható selymesen puha tisztítókendő egész biztosan a kedvenceddé válik. Az xs kendővel utazásod során, vagy egy hosszú munkanap után gyengéd módon szabadulhatsz meg az alapozótól, szemfestéktől, vagy szemkihúzó tustól. A puha kendők minden korosztály és bőrtípus számára megfelelőek.

Puha anyagának köszönhetően gyengéden tisztítja bőrét, anélkül, hogy közben irritálná. Az eredmény mindig és mindenhol tiszta és ápolt bőr.

A termékeket keresd a Douglas Parfümériákban!

További információk a termékekről

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top