Trend

Vidámság és szenvedély

Marc Jacobs, a kiváló dizájner és divattervező, valamint Dakota Fanning, Hollywood fiatal üdvöskéje egymásra találásából egy különleges parfüm született. Az Oh, Lola! egyesíti mindazt, amit elvárunk egy illattól. Egyszerre félénk, mégis kacér, vibráló, mégis kifinomult.

Vidámság és szenvedélyMarc Jacobs már fiatalon divattervezőnek tanult. Miután befejezte az egyetemet, a Perry Ellis céghez került, ahol gyorsan megtalálta a helyét, hiszen pillanatok alatt a nőiruha-tervező részleg alelnökének választották. Ezután már nem kellett sokat várni az első igazi Marc Jacobs-ruhakollekció megjelenésére, amely 1986-ban látott napvilágot. Munkájáért megkapta az Amerikai Divattervezők Tanácsától az új tehetségeknek szóló Perry Ellis-díjat, így ő lett a történelem legfiatalabb tervezője, aki ebben az elismerésben részesült. 2010 áprilisában a világ 100 legbefolyásosabb embere közé választotta a Time magazin az 1997 óta a Louis Vuittonnál kreatív igazgatóként  dolgozó Jacobsot. Hívei közt olyan sztárok is megtalálhatók, mint Victoria Beckham, Jessica Biel és Nicole Ritchie.

Vidámság és szenvedélyLegújabb parfümjének, az Oh, Lola!-nak az arca ennek ellenére Dakota Fanning lett. Dakota egy az egyben jelképezi mindazt, amit a parfüm üzenni akar nekünk. „Nagy rajongója vagyok Dakotának már a kezdetektől – nyilatkozta Jacobs. – Tudtam, hogy ő meg tud személyesíteni egy mai Lolitát, aki csábító, mégis édes.”

Dakota először ötévesen tűnt fel a képernyőkön, méghozzá egy mosóporreklámban, ahova több ezer esélyes jelentkezőből választották ki. Ezt több kisebb tévés sorozatban játszott vendégszerep követte. Feltűnt többek között a Jóbarátokban, CSI – Helyszínelőkben és a Vészhelyzetben. Ezután egyre csak sűrűsödtek a felkérések, valamint az egyre komolyabb szerepek. Nemrégiben Stephenie Meyer azonos című regényei alapján készült Alkonyat-sorozatban volt látható. Az Újhold és a Napfogyatkozás részekben Jane-t alakította Robert Pattinson és Kristen Stewart oldalán.

Dakota fokozatosan valóságos filmsztárrá nőtte ki magát az Egyesült Államokban és Európában. Nevét már Julia Robertsével említik egy lapon. A producerek valósággal egymást tapossák, csak hogy megszerezzék őt készülő filmjükbe. Ennek ellenére csak olyan felkéréseket vállal el, amelyekkel azonosulni is tud, amelyekben hisz. „Akárhányszor Marcnak új illata jelenik meg, rögtön rohanok a boltba, és megveszem – meséli Dakota, majd így folytatja: – Amikor megkerestek, hogy vegyek részt az Oh, Lola! kampányában, azonnal igent mondtam.”

Nem kell jósnak lenni ahhoz, hogy biztosra vegyük, Marc Jacobs legújabb illatával, a vibráló és játékos, de ellenállhatatlanul kifinomult Oh, Lola!-val újabb híveket fog szerezni. A parfüm pezsgő, gyümölcsös virágos fejillata a málna, a szamóca és a körte elegyével kiemeli a könnyed bájban rejlő kacérságot. A tökéletes nőiesség érzéséről a bazsarózsa, a ciklámen, valamint a magnólia gondoskodik, amely egy érzékien merész, elegáns alapra épül. Ezt a csábító alapot pedig a vanília, a szantálfa és a tonkabab egzotikus elegye adja meg.

Vidámság és szenvedély

 

Különleges illathoz különleges forma dukál. Marc Jacobs Oh, Lola! parfümje a védjeggyé vált virágkupakos üveget kapta, amit egy egyedülállóan üdítő és nőies pink árnyalat tesz teljessé, akárcsak annak üvegcséjét.

Fedezd fel ezt az elbűvölő illatot, fedezd fel a Marc Jacobs féle varázslatos világot. Az Oh, Lola! már kapható a Douglas parfümériákban. A Douglas üzletek listájáért kattints ide.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top