Trend

Szende szőke anyukából meggyőző üzletasszony

Lakatos Márk most egy olyan édesanyát alakított át, aki sosem fogja viszontlátni az eredményt... Ismerd meg Mona történetét!

Nyizsnyik Mona 37 éves, Egerben dolgozik adminisztrátorként. 12 évesen talált rá a szerelemre, akkor ismerte meg mostani férjét. Monának mindent megadott az élet, boldog szerelem, egy gyönyörű kislány, aki ma már 16 éves, harmonikus élet – egyet kivéve: sosem láthatta a körülötte lévő világot a maga teljességében. Látássérülése miatt – ahogy ő fogalmaz – a kislánya lett a szeme. Mona azért jelentkezett hozzánk, mert hiszi, nem engedheti el magát, tovább kell küzdenie, meg kell őriznie a szépségét, báját, önbizalmát, ami az élet eddigi nehézségein is átvezette. Látni ugyan keveset lát abból, amit adni tudtunk neki, de a férje hangja, a kislánya mosolya mind-mind arra biztatták, igen, anya, te vagy a legszebb és legerősebb a világon!

A további képekért kattintson a képre
A további képekért kattints a képre!

Monára kíváncsi voltam, sőt vártam a találkozást. Vajon milyen lehet egy ennyire bátor és elszánt nő a valóságban? Az, aki nem önmaga miatt akart változni, hanem a szeretteiért. Csökkent látással nekivágott a városnak, hajnalban buszozott és eljött az ismeretlenbe.

Az ajtón egy szőkés (inkább szürkés hajú), törékeny, félénk mosolyú nő lépett be. Első látásra a legszembetűnőbb a rosszul választott frizura volt. Fakó, szürke, lenőtt, csak úgy lógott. Ettől kicsit fiúsnak tűnt, keményítette vékony, szögletes arcát. Tehát egy 37 éves, korunk hippijét kellett megváltoztatnom. A feladat kihívás is volt, meg nem is. Mona halk szavú ugyan, de határozott, elszánt. Vitáznunk nem kellett, hitt nekünk.

Viktorral egy áll alá érő, Sassoon-típusú frizurát álmodtunk meg, olyat, ami lágyítja, kerekíti Mona vonásait. Arca fiatalosabb és üdébb lett az új szőke színtől. Monánál szempont, hogy ami szép, az könnyen kezelhető is legyen, hiszen számára nehezebb a reggeli készülődés. Mona tipikus körtealkat, keskeny váll, viszonylag kicsi mell, szélesebb csípő. Az alakformálás első lépése egy megfelelően kiválasztott Triumph push-up melltartó volt.

A nők többsége, mint ahogy Mona is, nem a megfelelő fehérneműt hordja. Hölgyeim, tessék tanácsot kérni a szaküzletben, a méret a lényeg!

Szende szőke anyukából meggyőző üzletasszony
Szende szőke anyukából meggyőző üzletasszony

Monánál a keskeny vállakat egy hangsúlyos vállú kabátkával ellensúlyoztam. A fényes, flitteres felső nemcsak a vállat, hanem az egész törékeny felsőtestet kiemelte. A szélesebb csípőt eltakartuk egy fantasztikus szabású Lauren Vidal-ülepes nadrággal. Új hajszínéhez és a fekete darabokhoz választottam egy kamelszínű DSQuared bodyt. Csillog, elegáns, nőies. Mona lábát és egész alakját nyújtottuk a fekete, magas sarkú bokacsizmával.

Így lett a félénk Monából elegáns üzletasszony.

 
Szende szőke anyukából meggyőző üzletasszony
 
Szende szőke anyukából meggyőző üzletasszony

Amit még tudni érdemes:

Bőrtípus: vegyes – olajos

Ajánlás: 25-ös SPF faktorú hidratálás reggelre, szemkörnyékápolás, éjszakára Total Turnaround Concentrate.

Adatok: 160 cm magas, ruha: 36, mell: 75B

Mit utál a legjobban magán: az arcát. Ovális, szögletes arc, de szabályos, puhítani kell.

Frizura: olyan haj, ami az arcát lágyabbá, puhább teszi

1.    szett:
•    Triumph melltartó 75B
•    Calzedonia szett
•    Mangó ruha (rózsaszín-szürke)
•    fonott öv
•    Lánc karkötő+ MNG karkötő
•    Furla magassarkú (szegecses+masnis)

2.   szett
•    MNG csizma, boka
•    fekete gömb fülbevaló
•    MNG flitteres kabát
•    Arany body DSQuared
•    Lauren Vidal barna ejtett naci
•    Calzedonia hari

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top