Trend

Pókerbajnok pedikűrösből fekete vadmacska

Gertrúd régi önmagát kereste, talán már maga sem emlékezett arra, hogy milyen is volt pontosan. Lakatos Márk adott neki valamit, amit sosem szabad elfelejtenie.

Gertrúd tíz évvel ezelőtti önmagát keresi. Akkoriban fekete hajú volt, vad és a férfiak a lába előtt hevertek. Jelenleg egyedül neveli nyolcéves kisfiát, otthon dolgozik pedikűrösként, mert nem nagyon szereti magát mutogatni. A szülés után fokozatosan elhanyagolta külsejét, napról napra tűnt el belőle a régi vagány nő életereje. Mostanában állandóan megváltozott alakján kesereg. Ő az örök elégedetlen. Kedvenc szórakozása az online pókerezés, ahol az ismeretlenség biztonságából ismét hódíthat a férfiak között. Minden vágya az, hogy újra annak a dögös csajnak érezze magát, aki kisfia megszületése előtt volt.
 

Pókerbajnok pedikűrösből fekete vadmacska

Gertrúd szívesen megváltozna, de nagyon bizonytalanul nyitott be hozzánk. Félénken fogadta a köszönésemet, pedig a „Nagy találkozás” előtt napokig lelkesen beszélgetett a többi átalakulásra váró hölggyel a szalon Facebook-oldalán arról, hogy vajon mi fog majd történni nálunk. A hajvágástól félt a legjobban. Kérdésemre egyszer azt válaszolta, hogy szívesen maradna szőke, a vöröst nem szereti, pedig már kipróbálta, de a leginkább 10 évvel ezelőtti hollófekete haját sírja vissza. Egyszer azt is mondta, hogy inkább fogorvoshoz ment volna az egész napos kényeztetés helyett. Rögtön tudtam, hogy Gertrúd nehéz eset lesz, de pont emiatt egyre jobban izgatott a feladat. Elhatároztam, hogy bebizonyítom neki: érdemes bízni bennem és a csapatomban.

Nézd meg, hogy változott át Gertrúd
Nézd meg, hogy változott át Gertrúd!

A hajszín és forma döntő csata volt a győzelemben. Viktorral egy sor színt ajánlottunk. Mivel Gertrúdnak gyönyörű, nagy világoskék szemei vannak, és világos, már-már porcelánszínű bőre kis rózsákkal az arcán, természetes volt, hogy a téli színpaletta jutott eszünkbe. Határozott, erős árnyalatok a platinaszőkétől a szeretett feketéig. Nem mert dönteni, újra elbizonytalanodott. Közben már próbáltam arra is rávezetni, hogy a hidrogén miatt roncsolódott hajából engedje, hogy levágjunk. Erre még jobban megijedt. Hosszas tépelődés után aztán nagy levegőt vett, és azt mondta, hogy mégis újra fekete lenne. Megnyugodtam, jó irányba haladtunk.

Pókerbajnok pedikűrösből fekete vadmacskaAz új frizura előre meghatározta az új öltözékek stílusát is. Fekete hajjal és hatalmas kék szemekkel az ember csak erősen kontrasztos színeket viselhet, mint Elizabeth Taylor. Az igazi tél ugyanis, akárcsak Hófehérke, még akkor is, ha gömbölyű, szereti a vad árnyalatokat, a pinktől a citromsárgáig. Kitűnően mutat fekete-fehérben is. Erre akartam építeni az új stílust, mert Gertrúd radikális személyiségéhez jól passzolt a sakktábla színeinek határozottsága. Alakja leginkább egy gömbölyű homokórára hasonlít, tehát arányosan nőies, bár ő ezt egészen másként látja.

Utálja azt, hogy a terhesség alatt meghízott, keserű arckifejezéssel fogta össze hasán a hurkáit, amikor arról kérdeztem, hogy mit tüntetne el magáról a legszívesebben. Aztán rögtön vastag karjára mutatott. A lábával viszont nagyjából elégedett. Megtaláltuk tehát azt a területet, amit hangsúlyozni kell. Fekete balettharisnyával és hű barátjával, a fekete magas sarkú cipővel egyből szexivé varázsolhatunk bármilyen női lábat.

Úgy tartják, hogy a keresztben csíkos erősít, és ez igaz is. Viszont találtam egy olyan fekete-fehér ujjatlan pamutruhát, amin átlósan helyezték el a sávokat, ezért hosszította, vékonyította Gertrúd gömbölyded alakját. Még alakformáló fehérneműre sem volt szükség, csak egy jó push-up melltartóra, hogy a cicik pont a helyükre kerüljenek, ezzel is keskenyítve optikailag a derekat. Nagyon jó megoldásnak bizonyult az elasztikus fekete dzsörzéing, ami a ruha alá felvéve vagány összhatást eredményezett és kellően palástolta a vastag karokat…persze mindez nem ment ennyire egyszerűen. Gertrúd először is egyáltalán nem akart felöltözni, meg levetkőzni sem. Testével kapcsolatos rossz érzései és gátlásai majdnem kudarcra ítélték bátor vállalkozását, hogy újra szexi, dögös fekete nő legyen. De nem adtuk fel, újabb és újabb variációk után megtaláltuk a nyerő kombinációt, amiben ő is szívesen nézett tükörbe, aztán a kamera lencséjébe. Íme, az eredmény. Bravó Gertrúd, most már bátran elküldheted a fotódat a póker ellenfeleidnek!

Amit még érdemes tudni: 

Magasság: 160 cm
ruha: 38
Mell: 80C

1. szett:
    •    Diane von Fürstenberg sál (fekete-fehér)
    •    MNG fekete cipő
    •    Calzedonia harisnya
    •    MNG karkötő
    •    MNG ruha – fekete-fehér

2. szett

    •    MNG fekete bokacsizma
    •    Lauren Vidal nadrág
    •    Zoob Kati Attitűd blézer
    •    Lauren Vidal nyaklánc
    •    M1s blúz


Átalakulnál? Unod a mostani külsődet? Jelentkezz te is, és ha szerencséd van, Lakatos Márk téged is átalakít. Küldj fotót és információkat magadról! Ide!
 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top