Trend

Face building, akár körömcipőben is

Azt hitted, hogy izmot építeni csak susogósban lehet? Tévedtél. Következzen néhány egyszerű, de hatásos arcerősítő gyakorlat, amit akár platformcipőben is könnyedén elvégezhetsz.

Vannak, akik hisznek abban, hogy az intenzív arctorna akár a plasztikai sebészetet is kiválthatja. Ha a komolyabb ráncokkal nem is mindig veszi fel ugyanúgy a harcot, de kétségtelenül jóval olcsóbb és jóval kevésbé drasztikus megoldás. Már alig pár hónapos edzés is látszik, de egy év után már egészen szembeötlő lehet az eredmény.

„Csak akkor eredményes, ha a tréning tényleg minden izmot megmozgat. Ha az egyik izomcsoportot fejleszti valaki, akkor a többit is edzenie kell, mert különben aszimmetriát alakít ki az arcon” – figyelmeztet Bojtor Márta, az arctornarendszer megalkotója. A szakértő könnyen elvégezhető gyakorlatokat is ajánl, amelyekkel erősíthetjük az izmokat az arcunkon, segítségükkel pedig feszes lesz a bőrünk és rugalmassá válik a kötőszövetünk.

Face building, akár körömcipőben is1. „A fontos ember”       
A tenyerével takarja le erősen a homlokát, majd ráncolja a homlokbőrét. Számoljon húszig, azután lazítson, majd újra feszítsen! Ismételje a gyakorlatot négyszer!

Face building, akár körömcipőben is2. „Szörnyella de Frász”                                   
Nézzen fölfelé és emelje az alsó szemhéját egészen magasra! Tartsa addig, amíg elszámol húszig, azután engedje el! Háromszor ismételje meg a gyakorlatot!

 

 

 

 

 

 

 

Face building, akár körömcipőben is3. „Erős János”                                                
Nyomjuk erősen hátra a homlokunkat a tenyerünkkel, de a homlokunk sincs fából, visszaadja a kölcsönt! Küzdelem alakul ki, amelyben a megfeszülő nyakizom győz! Ismételjük meg a feladatot 20-szor.

 


Face building, akár körömcipőben is4. „Feszítsd meg a bajszod!”                        
Láttak már ráncos bajszú férfit? Ugye hogy nem?! Tudják, hogy mi a titok? A borotválkozás. Feszítsék meg a bajszukat ugyanúgy, mint a párjuk borotválkozás közben! Ha nem sikerül azonnal, ne keseredjenek el! A férfiak úgyis mindent jobban tudnak, boldogan adnak majd tanácsot! 20-szor ismételjék meg a feladatot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top