Trend

Szépítsd az arcod gondolatokkal!

Összeszedtük a legjobb reggeli mantrákat, amivel nemcsak a napodat, hanem az arcodat is megszépítheted.

1. Emeld fel a fejed és nyisd meg a szívedet!

Bízz magadban, tekints előre, bármilyen nehéz nap is vár rád, és csak ismételgesd a fenti mondatot magadban nyugodtan és derűsen! A fejedet emeld fel, tekints előre, nézz az emberekre, vedd észre a környezetedet! Talán olyan kellemes dolgokat is kiszúrsz így, amik korábban elkerülték a figyelmedet. Ne csak ismételgesd, hidd is el! A jó dolgok megtalálnak, és beköltöznek a szívedbe, ha csakis a pozitívumokra koncentrálsz.

2. Engedd el!

Bármilyen bánat ér, munkahelyi, magánéleti vagy pénzügyi, a búslakodás hosszú távon nem gyógyír rá. Lélegezz mélyeket, és hagyd, hogy a keserűség vagy düh miatti negatív energiák elszálljanak belőled. Koncentrálj az életedben lévő pozitív dolgokra, azokra, akiket szeretsz és viszontszeretnek, és arra, hogy mindebből mennyi erőt meríthetsz. Annyit biztosan, hogy a rosszat elengedhesd.

3. A sejtjeim értem dolgoznak, meggyógyítanak!

Az egészségünk és a gyógyulásunk érdekében is indíthatjuk a napot egy jól megválasztott mantrával. Ne hagyjuk el magunkat, ne eresszünk le! Ha a spirituális energiánk segítségével készek vagyunk sejtjeinket öngyógyításra bírni, tegyük meg, és higgyünk is benne, hogy így lesz. Szervezetünk meghálálja a szellemi gondoskodást.

Szépítsd az arcod gondolatokkal!

4. Tisztában vagyok az értékeimmel, megérdemlem a boldogságot.

Túl vagy egy, esetleg több rossz kapcsolaton, vagy egészen furcsa pasik próbálkoznak nálad zsinórban? Akár ez a helyzet, akár csak egy párkapcsolati mélyponton vagy, ne felejtsd el az értékeidet, és hogy te is megérdemled a boldogságot. Felhőtlen szerelmi és párkapcsolati állapotodat megszilárdíthatod, ha ezzel a mantrával tudatosítod ezt magadban.

5. A béke és a szeretet gyermeke vagyok.

Ha nincsen aktuális gondunk vagy bánatunk, akkor is érdemes egy általános, életjobbító célú mantrával bebiztosítani a napközbeni derűt. Egészen egyszerű mantrának tűnik, de mágikus erővel bír. Harmóniát hoz az elménkbe, amit megelőzésként sem árt sulykolni magunkban, legyünk akár gyakorló kismamák vagy többórás, maratoni meetingeknek kitett alkalmazottak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top