Trend

Vészhelyzet a kocsidban – ez legyen nálad

Volt már úgy, hogy egész nap rohantál, aztán a nap végén még valahol meg is kellett jelenned? Ilyenkor nem árt egy túlélőszett a kocsidban.

Eddig csak rágót és egy szénsavmentes ásványvizet tartottál a kocsiban? Mi összeállítottunk egy praktikus pakkot, amivel a nap végén, leharcoltan is fel tudod turbózni magadat. Nézzük, mi legyen benne!

Vészhelyzet a kocsidban - ez legyen nálad
Vészhelyzet a kocsidban - ez legyen nálad

 

Vészhelyzet a kocsidban - ez legyen nálad

1. Smink nélkül sehova!

Kocsiban is sminkelhetsz, persze nem kell műszempillát építeni, de azért egy gyorsszerviz nem árt. Ehhez legyen nálad színezett hidratáló, szemspirál, pirosító és szájfény. Szemhéjpúderrel és egyéb flanccal nem kell pepecselni. 

2. Haj és illat

A legleharcoltabb hajat is rendbe tudja hozni egy kevés hajhab vagy hajlakk. Csak fújd be a finishtermékkel, majd túrj bele a hajadba, és már kész is. Ha hosszú a hajad, akkor néhány hajcsatot és hajgumit is hordj magadnál, egy 2 perces konty, és már mehetsz is. Ami pedig a fürdést illeti, mivel a kocsikhoz nem tartozik tusoló, így egy kevés dezodor és menő parfüm is megteszi. 

3. Nadrág és cipő

Persze lehetne nálad egy csinos szoknya is, de ahhoz mindig szőrtelen láb kell, ráadásul a szoknyák nagy részét nehéz gyűrődésmentesen tárolni. Ezért mi egy csőfarmerre szavazunk, amihez kötelező egy néhány centis sarkú tűsarkú. 

Vészhelyzet a kocsidban - ez legyen nálad
Vészhelyzet a kocsidban - ez legyen nálad

4. Zakó és ing

Nem muszáj inget választani, lehet egy semleges színű felsőrész is, ami bírja a szállítást. A lényeg, hogy amikor felveszed, ne azt a benyomást keltsd, hogy a kocsiból öltöztél fel. Egy jól szabott zakó pedig mindig olyan benyomást kelt, mintha csak az estére készültél volna. 

5. Egy megfelelő táska

Mert nem élhetsz zacskóban, ki tudja, hogy mikor kell elhitetned valakivel, hogy tényleg erre készültél, és nemcsak a szükség hozta úgy, hogy a kocsidból kell öltözködnöd. 

Öltözz át a kocsiban – munkából buliba

Igazán stílusos gardrób mellé, igazán stílusos autó dukál, hagyd, hogy az  ösztöneid vezessenek és próbáld ki a legújabb Peugeot 208-ast! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top