Trend

A legszebb természetes sztárok

Nem minden világhírű sztár az állandó sminkelés, a tökéletes formák megszállottja. Megnéztük, kik azok a hírességek, akik inkább a természetes szépségre szavaznak.

Hollywoodot sokan a hiúság városaként emlegetik, ami nem jelenti azt, hogy a filmvilág központjában ne élnének olyan színésznők, akik gond nélkül vállalják korukat, idomaikat, vagy éppen vonásaikat.

A legszebb természetes sztárok

Jennifer Aniston évek óta a természetes szépséget képviseli Los Angelesben. Hiába volt ő az ügyeletes helyes lány a Jóbarátok című sorozatban, sok pályatársnőjével ellentétben sem a képernyőn, sem a való életben nem viselt és nem is visel sok sminket. Amellett, hogy csupán visszafogottan festi magát, ruhatárával is inkább a szelíd, ízléses eleganciát képviseli. Kerüli a sebészeti beavatkozásokat is, mondván „a természetes öregedés igenis szép”, üdeségének titka pedig állítólag a napi 12 pohár víz elfogyasztásában rejlik.

Natalie Portman, bár egy fiatalabb generáció tagja, ennek ellenére külsejében legalább ilyen szolid, mégis mindig körüllengi egyfajta ragyogás. A színésznőt a vörös szőnyegen kívül ritkán láthatjuk sminkben vagy feltűnően szexi ruhákban. Inkább arról híres, hogy egy-egy jó szerep kedvéért bármilyen frizurát bevállal, akár le is borotválja a haját, ha kell. Tegyük hozzá, hogy jól teszi, hiszen neki még a V for Vendetta című film kedvéért bevállalt kopaszság is remekül állt.

A híres brit modell és színésznő, Kelly Brook, bár gyakran él a kozmetikai ipar adta dekorkozmetikumokkal, és munkája miatt gyakran sminkel, testét és idomait tekintve az egyik legtermészetesebb híres szépség. Nemrégiben azt nyilatkozta, kifejezetten szereti, ha nem vékony, sőt van rajta pár kiló „fölösleg”, mondván, a személyisége része a teste, amihez igenis hozzátartozik a kerekded fenék és dús keblek. A 32 éves modell állítása szerint szépségét annak köszönheti, hogy egészségesen táplálkozik és kiegyensúlyozott életmódot folytat.

Scarlett Johansson színésznőt nemrég a világ legtermészetesebb szépségének szavazták meg egy felmérésben, ahol Pippa Middletont és Beyoncé Knowlest előzte meg. Az amerikai sztár szintén nem híve az önsanyargató diétáknak, és nem szégyelli helyenként dimbes-dombos combját is megmutatni bikiniben. A közvélemény őt igazolja, hiszen a gyönyörű színésznő a természetes, de közel sem tökéletes formáival mégis a dobogó legtetején végzett.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top