Trend

Sztárok divatos és könnyed hajviseletei

Megnéztük, milyenek a jelenleg legdivatosabb, ugyanakkor könnyed frizurák. A szellős hajviselethez sztárpéldákat is állítottunk.

Puha nőiesség, egy kis frufruval megbolondítva. Jessica Biel színésznő természetes hatású, hosszú barna fürtjeit szinte az egész szezonban kibontva viselte, mégpedig egy pikáns, kontrasztos frufruval. Ha ilyen hajat szeretnél, szárítsd egy kisebb körkefével egyenesre a frufrudat. A hajad többi részét első lépésben húzd ki, majd a végekre vigyél fel egy kis göndörítő hajhabot. Ha több időd van, és tökéletes loknikat szeretnél, tegyél hajcsavarókat a tincseid alsó végére.

Marija Sarapova nemrégiben figyelemre méltó, szexi frizurával jelent meg egy előkelő amerikai rendezvényen. A sportolónő állig érő, kurta, szőke haja közel sem volt átlagos, kétoldalt ugyanis fokozatosan hosszabbodtak a tincsei, amitől egészen különleges benyomást tett. Csatok, díszek nélkül is csajos, szellős, tarkónál befelé szárított viselet ez, ami egyszerre kényelmes és nőies, ugyanakkor mégis több egy hagyományos „Kleopátránál”.

Nikki Reed színésznő a Twilight Saga-sorozatból legutóbb egy jól sikerült, szofisztikált hajviseletével vonta magára a figyelmet a vörös szőnyegen. Kétoldalt elválasztott barna loknijait külön-külön feltekerve tűzte fel egyszerű és laza kontyba, majd első tincseiből egy-egyet hagyott szabadon aláhullani. Kifejezetten romantikus frizura, ami különleges alkalmakra egy nagyestélyihez és egy romantikus, hétköznapi viselethez is egyformán jól megy.

Sztárok divatos éSztárok divas könnyed hajviseletei

És végezetül kizárólag a bevállalósaknak ajánljuk Miley Cyrus rövid punk viseletét, amiről maga osztott meg egy fotót Twitteren. A fiatal sztár bombát robbantott pár hete vele, de máris divathullám kerekedett belőle. A féloldalt alaposan megnyírt frizuránál a fejtetőről indulnak ki a további, egyenesre kihúzott, a tövénél kicsit tupírozott tincsek. Egyszerre bohém, sikkes és szellős frizura, amelyet főleg a „vagány csajos” stílust követőknek ajánlunk.

 

Vajon milyen igénybevételeknek van kitéve egy színész haja? A kérdést a Dove 5 lépéses szépségprogramjának nagykövete, Hámori Gabriella színésznő válaszolja meg.

Hámori Gabriella:  Amikor még nem a Dove-ot használtam, bűntudatom volt, hogy naponta mosom a hajam – azt gondoltam, hogy ez káros lehet. Fellépés előtt, vagy egy forgatás során többször is átfésülik a hajamat, zselézik, lakkozzák, paróka alá vasalják, vagy éppen hetente újrafestik. Hihetetlen igénybevételnek van kitéve, hiszen a kamera megérzi a legapróbb lenövést és a legkisebb zsírosodást is, ezért számomra elkerülhetetlen a napi hajmosás. A külső megjelenés nagyon fontos ebben a szakmában, ugyanakkor nekem is nagyobb szabadságérzetet és magabiztosságot ad, ha friss hajjal, üdén indulok el otthonról.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top