Trend

Összefogott hajú dadusból bájos Pocahontas

Lakatos Márk a hamarosan második évaddal jelentkező Én is szép vagyok című műsor szereplőválogatásán figyelt fel Klárira. Az átalakítás eredménye pedig még egy indián törzsfőnököt is meglepne. Mi pedig ezzel az átváltozással indítjuk útjára megújult külsővel és tartalommal a Márk átalakít rovatot.
Újra jelentkezik Márk!

Lassan egy éve már, hogy Lakatos Márk és csapata hétről hétre megmutatja, hogy mindenki lehet szép, csak néhány jó ötlet és bátorság kell hozzá. A hosszabb nyári szünet után már Márk ismét visszatér, hogy hétről hétre újabb ötleteket és tanácsokat adjon, hogy hogyan hozzuk ki magunkból a legjobbat. A Nők Lapja Café Márk átalakít című rovatában nemcsak a már megszokott átalakításos anyagokkal találkozhatsz; tematikus összeállítások és trendelőrejelzések segítik majd azt, hogy magadtól is megtaláld a hozzád leginkább passzoló fazonokat, színeket. Márk égisze alatt indul útjára a stílusleső alrovat, amely havonta új trendeket, irányzatokat mutat be. A többi újdonság pedig még legyen a mi titkunk…

 

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

A 31 éves Klári két gyermek édesanyja, dadusként dolgozik egy óvodában és imádja a munkáját. Különleges, egzotikus külsejét származásának köszönheti, édesanyja magyar, édesapja pedig arab származású. Klárival nagyon könnyű dolgom volt, ugyanis külseje pontosan meghatározta karakterét és egyéniségét, szép arca és gyönyörű, ébenfekete hajzuhataga miatt nagyon gyorsan, nagyon egyértelműen lehet őt öltöztetni.

Marad a haj

A haján tehát nem sokat változtattunk, mindössze az enyhén töredezett végekből csíptünk le néhány centit. A szín eleve mesés árnyalatú volt, de kissé fénytelen, a Wella Colour Touch 3-as hajszínezője viszont gyönyörű ragyogást adott a dús és erős szálú hajnak. Klári reggelente csak egy kis vízzel és szappannal tisztítja az arcát, ez viszont az ő korában már kevés. A T-vonal enyhén zsíros, az arc többi részén normál, ám kissé vízhiányos a bőre, a szemöldökök közti rész viszont hajlamos a kipirosodásra. A Clinique sminkmesterei megmutatták Klárinak, milyen termékekkel tudja megfelelően ápolni arcbőrét: a Rinse Off habzó arclemosó gyengéden tisztít, a Clarifying Lotion eltávolítja az elhalt hámsejteket, ezután pedig már csak egy könnyű hidratálókrémre és szemkörnyékápolóra van szükség. Klári gyönyörű barna szemei elbírják, sőt igénylik is a sötétebb színeket, ezért a sminkmesterektől füstös hatású, dögös sminket kértem. A tél típusú nőknek nagyon jól állnak a hideg, jeges színek: a szemhéjakra bőven került a selymes fényű, antracitárnyalatú festékből, a pillákat pedig High Impact spirállal tettük igézővé. A járomcsontot kevés rózsaszínes pírral emeltük ki.

További képekért kattints a fotóra!
További képekért kattints a fotóra!

Megkíméltük a bőrminitől…

Klári nagyon egzotikus, mondhatni indián lányos jelenség, rögtön Pocahontas jutott róla az eszembe. Klasszikus homokóraalkata miatt bármi jól áll neki, viszont mindenképpen valami különlegeset akartam ráadni. Ez a tarka, növénymintás Mango ruha a sárga szandállal és a narancsszínű kiegészítőkkel vidám, trópusi hangulatot idéz, és megmutatja tökéletes alakját. Pocahontas ugyan vagány bőr miniruhát hordott, én azonban megkegyelmeztem Klárinak. A színből viszont nem engedtem, ezért választottam másodiknak ezt a mogyoróbarna egyberuhát és hozzá a kerek orrú Furla cipőt. És ez még nem minden: ugyan Klári eleinte idegenkedett a rúzstól, pláne az erős árnyalatoktól, de végül az ajkakat élénk rubinvörösre festettük, így lett igazán tökéletes a hasonlóság! Már csak egy pajkos mosómedve hiányzik mellőle…

Márk mai tanácsa

Összefogott hajú dadusból bájos Pocahontas

 Nézz szét Lakatos Márk rovatában! 

1. szett
Ruha – Mango
Cipő – Mango

Karkötő – Mango

2. szett
Ruha – PennyBlack/Coin
Harisnya – calzedonia
Cipő – Furla
Karkötő – Stradivarius
Öv – a stylisté

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top