nlc.hu
Trend
Élvezze a gyors és egyszerű fizetést!

Élvezze a gyors és egyszerű fizetést!

A MasterCard PayPass és a Maestro PayPass kényelmes és gyors fizetőeszköz: egyetlen mozdulattal fizethet vele, sőt 5000 Ft alatti vásárláskor még a PIN kódot sem kell megadnia. Akkor is biztosan kedvelni fogja, ha fontos Önnek a biztonság. Egy érintéssel működő fizetés során ugyanis a kártyát sosem kell kiadnia a kezéből, és ha 5000 Ft fölötti összegben vásárol, a tranzakcióhoz PIN kódot kell megadnia, illetve bizonylat is készül a bankkártyás fizetésről.

Hogyan zajlik az egy érintéssel működő MasterCard PayPass és Maestro PayPass fizetés?

Érintse a kártyát a terminálhoz!
A PayPass-funkcióval ellátott kártyát, órát vagy matricát egyszerűen néhány pillanatig a MasterCard PayPass/Maestro PayPass matricával ellátott terminál elé kell tartania 2-3 cm távolságban.

Figyelje a terminál jelzéseit!
A sikeres fizetést és a vásárlás befejezését csipogó hang és/vagy a terminálon felvillanó lámpák jelzik.

Élvezze a gyors és egyszerű fizetést!

PIN kód csak 5000 Ft fölött kell
Egy érintéssel működő fizetés esetén 5000 Ft-os értékhatár alatt nem kell megadnia PIN kódját, 5000 Ft fölötti vásárlásoknál pedig – csakis az Ön biztonsága érdekében – a hagyományos módon, PIN kód megadásával fizethet.

Visszaigazoló SMS
A fizetésekről SMS-t kaphat, ha rendelkezik kártyakibocsátó bankjánál az adott szolgáltatással.

Íme, néhány elfogadóhely, ahol már fizethetsz MasterCard PayPass vagy Maestro PayPass eszközökkel*:
Auchan, Burger King, Calzedonia, CBA, Cinema City, Costa Coffee, Don Pepe, Drogerie Markt, IKEA, InMedio, Interspar, Intimissimi, KFC, Lipóti Pékség, L’Occitane, Nordsee, Pizza Hut, Relay, Rossmann, SPAR, Tesco, Tezenis, Vapiano.

A PayPass elfogadóhelyek részletes listáját keresse a  www.mastercard.hu/paypass oldalon, illetve figyelje a PayPass elfogadóhely-matricákat.

www.mastercard.hu/paypass

*Az áruház- és étteremláncok esetében előfordulhat, hogy egyes üzleteikben nem elérhető a PayPass fizetési mód. Az egy érintéssel működő fizetés további részleteiről, a kapcsolódó limitekről,valamint a PIN kód megadást illetően további információk: www.mastercard.hu/paypass.

A tájékoztatás nem teljes körű, a részletes feltételekről a kártyakibocsátó bankok fiókjaiban és honlapján közzétett mindenkor hatályos Hirdetményekből és Üzletszabályzatokból tájékozódhat.
A MasterCard®, a Maestro® és a PayPassTM a MasterCard International Incorporated és leányvállalatainak bejegyzett védjegyei.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top