nlc.hu
Trend
Bemutatjuk az új tavaszi kollekciót

Bemutatjuk az új tavaszi kollekciót

Trendi ruhák, színes tavaszi bőrdzsekik és cipők a divat összes színeiben!

A szezon első vásárláshoz mi az Asia Centerbe látogattunk el, és úgy döntöttünk nektek is megmutatjuk azt, hogyan lehet divatosan öltözködni úgy, hogy a pénztárcánk se fogyjon túl vékonyra.

Cuki ruhák

A tavasz kedvenc ruhái közül mi ezt a három szexi ruhát választottuk, amiben az első napsütéseket várjuk.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Színes bőrdzsekik tavaszra

Az idei trendet a bőrdzseki vezeti, így elsősorban mi is ezek között néztünk szét. Színekben és fazonokban sem volt hiány. Ami igazi örömet okozott, hogy a színes kabátok között megtaláltuk a tavaszi divat legmenőbb színeit is. A smaragdzöld, a mustársárga, a lazacszínű és a narancssárga bőrdzseki lett a befutó, és meglepően barátságos az áruk is.

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

Trendi telitalpúak

A gazdag kínálaton felbátorodva a cipők felé vettük az irányt, és már szinte biztosak voltunk benne, hogy az áhított telitalpú cipőkből is találunk kedvünkre valót. Nálunk a királykék, a púderszínű, a fekete és persze az igazán egyedi pink-fekete lett nyerő. Imádtuk, hogy van fűzős, zárt orrú, nyitott orrú, és még szandálszerű is. Ami viszont itt sem volt elhanyagolható, hogy a legdivatosabb lábbeliket harmadáron vehettük meg, így még arra is maradt pénzünk, hogy a kiegészítőket is megcsodáljuk.

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

És a ráadás

Mi nők már csak ilyenek vagyunk. Nemcsak megcsodáltuk, de néhányat haza is vittünk a nosztalgikus vintage karkötőkből. Hát igen, ezeknek a daraboknak nem lehetett ellenállni, de ilyen árak mellett, nem is volt rá szükség. Ezekből is megmutatunk néhányat, hátha más is kedvet kap egy kis vásárláshoz!

 

Megnézem
Összes kép (1)

 

 További információk

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top