Trend

Fald fel a Duna Plazát!

Kerek csokoládé, szögletes csokoládé, lyukas csokoládé, csokoládés csokoládé... Gombóc Artúr és társai – ízlelőbimbókat felkészíteni! Május 25–26-án a Duna Plazában eddig soha nem látott (ízlelt) csokoládéfesztivál lesz!

Ha valóban Gombóc Artúr vagy, akkor fogd meg a gyermekeid kezét – a legkisebbét és a legnagyobbét is, mert itt a helyetek! Ez lesz az eddigi legédesebb gyereknap!

Minden korosztály számára fantasztikus és rendkívül szórakoztató programmal, látnivalóval készül a Duna Plaza. Izgalmas vetélkedők, koncertek, sztárvendégek, a Buborék Zenekar, Wolf Kati, Kasza Tibi és Takács Nikolas – nem titok – biztosan ott lesznek!
Interaktív kölyökszínház, családi csokoládékupa – naná hogy csokis nyereményekért! Ha vállalkozó kedvű vagy, kiderítheted, mennyire vagy csokifüggő – vajon föl tudod falni a saját súlyod 5%-át csokoládéból?!

Függő falánkságodat értékes ajándékcsomaggal jutalmazzuk! Ha ez túl extravagáns számodra, akkor inkább készítsd el a saját csokoládéd és vidd haza – a legjobb choclatier-ek bevezetnek az édes szakma rejtelmeibe.

Fald fel a Duna Plázát!

 

Amennyiben csak nézelődnél, akkor is akad bőven látnivaló: itt lesz a Budapesti Csokoládé Múzeum – természetesen különleges kóstolóval, érdekességekkel, relikviákkal, vetítéssel. Húsz híres csokoládémanufaktúra legkülönlegesebb csokoládéportékáiból vásárolhatsz. Örökítsd meg ezt a napot – készíttess fotót az élő csokoládéemberekkel!

Végül, ám nem utolsósorban, tanúja lehetsz egy fantasztikus magyar rekordnak, amelyet a helyszínen hitelesítenek! Hallottál már a Nissan Leaf 100%-ig elektromos autóról? Nos, itt megtekintheted, de nem csak az eredeti, hanem a 400 kilogrammos, csokoládéból, aszalt gyümölcsből készült, közel életnagyságú modelljét is! A rekord hitelesítése után számítunk rád a makett elfogyasztásában!

Május 25–26. a Duna Plaza megédesíti a gyereknapot!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top