Trend

A shopping kényelmesebb és olcsóbb online

Egy-egy plázában tett látogatás biztosan sokunk számára túl fárasztó és szinte luxusszámba megy az ott eltöltött idő. Különösen az árleszállítások idején, amikor akár hosszú órákig kell sorban állni a próbafülkéknél és a pénztáraknál, hogy kifizethessük a nagy nehezen kiszemelt darabot. Azoknak, akik számára ez teher, de szeretnek olcsóbban, több stílusból válogatni van egy sokkal jobb megoldás.

Ez pedig nem más, mint Kelet-és Közép-Európa legnagyobb online vásárlói közösségének magyar tagja, a fashiondays.hu.

A Fashion Days 2010-ben jött létre svájci központtal, és mára már a 4 milliós nagyságrendet is elérte tagjainak száma 10 országban.
Webshopjuk 2010 óta működik Magyarországon, ahol a legnépszerűbb divatmárkák és fiatal designerek kollekciói érhetők el a naponta megújuló akciókban akár 80%-os kedvezménnyel. A teljes biztonságért éjjel-nappal hívható ügyfélszolgálatuk kezeskedik, és a kezdő internetes vásárlókat is megnyugtathatja a 8 napon belüli visszavásárlási garancia valamint, hogy nemcsak bankkártyával, de utánvéttel is lehet fizetni.

A shopping olcsóbb és kényelmesebb online!

 

A divat szerelmeseinek nem is csak a kényelem miatt könnyíti meg az életét egy ilyen internetes divatoutlet. A fashiondays.hu nem csak olyan exkluzív tervezők, mint például a Calvin Klein, Dolce & Gabbana vagy Just Cavalli kollekcióit teszi elérhetővé hihetetlen árainak köszönhetően, hanem rengeteg Európa-szerte ismert, de itthon egyáltalán nem kapható márkát is kínál, amik biztosan nem jönnek szembe az utcán.

A weboldal átlátható, letisztult környezetben teszi könyebbé a gyors böngészést. A legkisebb részletekre ránagyítva többszáz ruha, cipő, kiegészítő és karóra közül válogathatunk anélkül, hogy egy egész napot fárasztó rohangálással kellene töltenünk.

A shopping olcsóbb és kényelmesebb online!

Akinek fontos, hogy kényelmesen, egyszerűen, nagy választékból, kedvezményes áron válogassa ki gardróbja tartalmát, az biztosan nem fog egykönnyen leszokni az online vásárlásról. Az oldalon mindennap új akciók indulnak, melyek 3-4 napig elérhetőek, de gyakran el is fogynak pár óra alatt a termékek. Érdemes tehát rászánni egy kis időt az aktuális kínálat átböngészésére a reggeli kávé kortyolgatása közben, vagy munka utáni kikapcsolódásként.

A shopping kényelmesebb és olcsóbb online

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top