Trend

Nem mérgezi magát tovább Horváth Éva!

A csinos műsorvezető nemrég jött rá, hogy éveken át tévesen fogyasztott egészségesnek kikiáltott termékeket.

Horváth Éván, úgy tűnik, nem fog az idő. Számos ruhamárka arcaként és a Viasat3 műsorvezetőjeként évek óta elbűvöli a nézőket, emellett pedig több tízezres rajongótábort tudhat magáénak a legnépszerűbb közösségi oldalon. Éva sosem gondolta, hogy egyszer az egyik rajongója nyitja majd fel a szemét a helyes táplálkozással kapcsolatban.

Nem mérgezi magát tovább Horváth Éva!„Imádok sportolni, rendszeresen járok bikram jóga órákra és emellett figyelek arra is, hogy helyesen táplálkozzak. Régebben nagyon sokat fájt a hasam, mígnem egy ismerősöm tanácsára a kenyér helyett a kolbászt és a szalonnát választottam, így egy csapásra megszűnt minden panaszom! Ezt kitettem a rajongói oldalamra is, ott írták, hogy tulajdonképpen ez a paleolit diéta. Kiderült, hogy évek óta mérgeztem magam!” – árulta el Éva, aki néhány hónappal ezelőtt teljesen átállt a paleolit táplálkozásra. Mint mindenben, az arcápolásban is igyekszik a lehető legtermészetesebb módon megőrizni a fiatalságát.

„Minden nőnek fontos, hogy minél kevésbé látszódjon az arcán az idő, így én is küzdök a ráncok ellen. Természetesen igyekszem a normális kereteken belül maradni, hiszen azt már semmiképpen sem tartom követendő példának, ha valakinek teljesen ki van feszítve az arcán a bőr” – mondta. Éva nemrég talált rá a Maxi Lift 2 perces ránctalanító szérumra, ami azonnal a kedvencévé vált. A kozmetikumban található különleges összetevők ugyanis pillanatok alatt kisimítják az apróbb ráncokat is, aminek köszönhetően bárki akár 5-10 évet is letagadhat a korából!

Nem mérgezi magát tovább Horváth Éva!

 

„Hihetetlen módon feltölti a szem alatti kis ráncokat, ráadásul percek alatt! Már 18 éves korom óta használok szemránckrémet, hiszen rengeteget sminkeltek és sminkelnek a munkáim során, az alapozók pedig nagyon kiszárítják a bőrömet.” A Maxi Lifttel viszont bármikor eltűnnek a szem körüli ráncok és szarkalábak, hatása pedig akár 6-8 órán keresztül is eltarthat. Az azonnali megoldás mellett Évának fontos a hosszú távú ránctalanítás is, így a gyönyörű modell fürdőszobájában is helyet kapott a világsikernek örvendő Stem Cell őssejtterápiás ránctalanító krém is.

 

„Bár sok folyadékot iszom, a bőröm mégis vízhiányos, emiatt már régóta használom a különböző krémeket. Egyszerűen nem tudok úgy elaludni, hogy ne kenjem be az arcom, sőt reggelente is ezzel indul a napom” – mondta Horváth Éva. A Stem Cell őssejtterápiás arckrém a bőr mélyebb rétegeiben revitalizálja a bőrsejteket, serkentve ezzel a hámképződést. A friss, fiatal, rugalmas sejteknek köszönhetően az arc is üde és tartósan ráncmentes lesz. A Stem Cell hatása már két-három hét használat után észrevehető, 6 hét elteltével pedig tökéletesen kifejti fiatalító hatását.

Nem mérgezi magát tovább Horváth Éva!

 

„Amióta együtt használom a Maxi Liftet és a Stem Cellt, gyakorlatilag teljes a fegyverarzenálom a ráncok eltüntetésére! A gyors segítség mellé végre megtaláltam a hosszú távú tökéletes megoldást is!” – újságolta elégedetten Éva.

További részletekről a www.maxilift.hu és a www.stemcellterapia.hu honlapokon tájékozódhat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top