Trend

Megállás nélkül égeti magát a divatdiktátor

Anna Wintour, az amerikai Vogue főszerkesztője imádja osztani azt észt arról, hogy mit szabad és mit nem... Mindeközben ő egy kitaposott szandálban nyomul évek óta. Most akkor mi is van?

A cipő ugyan Manolo Blahnik, tehát tényleg nem egy olcsó, gagyi darab, de nagyon úgy tűnik, hogy eljárt felette az idő. És sajnos Anna lábfeje felett is. Az egyébként mindig kifogástalan szettben megjelenő főszerkesztő lába ugyanis kifejezetten lestrapáltnak tűnik, és ezen az sem segít, hogy a bütykös kislábujja itt-ott kikandikál az ikonikus cipőből. Vajon Kate Middletontól lopta az ötletet?

Megállás nélkül égeti magát a divatdiktátor

 

Megállás nélkül égeti magát a divatdiktátor

Azzal még nem lenne gond, hogy sokszor veszi fel ugyanazt a darabot, hiszen II. Erzsébet királynő lánya, Anna hercegnő is szívesen nyúl 30 évvel korábban hordott fazonokhoz, és az öltözéke mindig hibátlan. Na de Mrs. Wintour hogy merészel kitaposott cipőben járni, amikor a munkája hivatalosan is az, hogy a világ legdivatosabb nője legyen? Na persze mondhatná azt mindenki, hogy ez a stílusa, de ugyan már, ha ezt a cipőt szereti a legjobban, akkor miért nem hívja fel országos cimboráját, Manolót, és kér tőle egy másikat? Ez kicsit olyan, mintha mi újságírók egész nap csak a billentyűzet legfelső sorát használnánk cikkírás közben, takarékosság jeligére hivatkozva… Értjük mi, hogy spórol és példát mutat, de akkor legyen szíves és ne hordjon csilliárdos ruhákat, mert ez így elég hiteltelen.

Megnézem
Összes kép (1)

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top