Trend

Milyen a hangulatod? Megmutatjuk, milyen frizura megy hozzá!

Ismerősek azok az indulás előtti, tükör előtt folytatott csaták önmagaddal, amikor az ötödik frizura-variációt bontod szét, mert valahogy egyik sem passzol a kedvedhez?

Gondoltál már arra, hogy éppen a hangulatod lehet a kulcsszó a probléma megoldásában? Érdemes átgondolni, milyen kedved van éppen, illetve hogy milyen megjelenésre lesz szükséged, és ezek alapján bejáratni néhány trükköt, amivel egyedivé teheted a fellépésed.

Hogyha kényelmes, laza viselet esne jól, akkor se félj emellett maradni, ha estélyre készülsz: a laza loknik egy felszabadult mosollyal ezerszer elegánsabbá tehetik a megjelenésed, mint ha tökéletesen berakott frizurával feszengenéd végig az estét. Hogyha pedig éppen romantikus hangulatban randira készülsz, nyugodtan szedd elő a masnikat vagy fésüld kontyba a hajad! Minden eshetőségre mutatunk most néhány egyszerű trükköt, amelyek segítségével a hajviseleted is tükrözheti a hangulatod.

Milyen a hangulatod? Megmutatjuk, milyen frizura megy hozzá!


Fonatok és laza tincsek bohém estekhez

Az őszi kötött sálakhoz, pulcsikhoz és kesztyűkhöz, barna csizmákhoz ez a hangulat illik leginkább. Legyen szó akár forralt borozásról a barátokkal, spontán kirándulásról vagy városnéző csavargásról, ezekhez a leengedett, illetve néhány laza mozdulattal feltűzött, vagy egy kis fonással, csavarással megbolondított frizura illik leginkább.

Masni és konty romantikus randikhoz

Amikor az ember keze-lába-gyomra görcsben, a készülődésből a legtöbb időt úgyis az öltözködés, a „mit vegyek fel?!” dilemmája veszi el. Ilyenkor az ember lánya mindent mérlegel: legyen vonzó, bájos, de ne kislányos, szexi, de ne közönséges, és a sor végtelenségig folytatható. Ha a ruha – amiben sem papagájnak, sem pedig szürke egérnek nem érezzük magunkat – végül elő is kerül, jön a második kríziskör, az „öt perc múlva el kell indulni és a hajam még sehogy sem áll!”. Aggodalomra azonban semmi ok: öt perc pedig éppen elég ahhoz, hogy egy remek kis kontyot összedobj, például egy zokni segítségével: keress egy használaton kívüli zoknit, amelynek színe harmonizál a hajad színével, vágd le az elülső (orr) részét, majd tekerd össze úgy, hogy egy kerek, középen lyukas, fánk formájú gyűrűt kapj. Kösd össze a hajad egy hajgumival, a copfra húzd rá a zoknifánkot, egészen a copf tövéig. Tincseidet oszlasd szét egyenletesen a zokni körül, majd egy másik, vékony hajgumi vagy hullámcsatok segítségével rögzítsd az így kapott, tökéletes formájú kontyot.

Kifinomult megoldás üzleti ebédhez

Hogyha kifinomult eleganciát és határozottságot egyszerre szeretnél sugallni megjelenéseddel, például egy állásinterjún vagy üzleti ebéden, válaszd a legegyszerűbb megoldást: decensen vagy lazán kösd össze lófarokba a hajad.

Az éjszaka lenyűgöző királynője

Ha pedig egyértelműen az a cél, hogy mindenki figyelmét magadra vond, előkerülhetnek a csillogó fejdíszek és a nagy csavarok – lehet a hajad feltűzve vagy leengedve, lényeg a csillogás, az oldalra fésült, lelapított haj és a nagyvonalú loknik, no meg persze a vörös rúzs és az igéző szemek.

További információk!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top