Trend

Karácsonyi ajándékok az Orex Óra-Ékszertől

A karácsony nemcsak a bensőséges ünnepről szól, hanem az ajándékozó és a megajándékozott örömteli pillanatairól is.

Az Orex Óra-Ékszer minden igényt kielégítő, változatos karácsonyi kollekciójában mindenki megtalálja az ízlésének és pénztárcájának megfelelőt. Varázsold el szeretteidet egy ékszergarnitúrával, vagy lepd meg válogatott ékszer- és órakülönlegességekkel. Ezekkel a ragyogó ajándékötletekkel szeretnénk hozzájárulni ahhoz, hogy az adventi időszak neked és szeretteidnek boldog várakozással teljen, s a felkészülés is könnyebb legyen. Keresd a kollekciót Magyarország 30 Orex óra-ékszer üzletében és gondoskodj a szenteste meghitt hangulatáról, egy életre szóló szép emlékről!Karácsonyi ajándékok az Orex Óra-Ékszertől

Az állatos motívumok idén is nagyon divatosak, főleg ha drágakövekből készülnek, mint ez a zafírokkal kirakott arany cicamedál.

Karácsonyi ajándékok az Orex Óra-Ékszertől
Nem mind arany, ami fénylik!

Nem feltétlenül kell sok pénzt költeni ahhoz, hogy egy dekoratív kövekkel kirakott gyűrű csillogjon az ujjadon, hiszen csak egy igazi szakértő tudja megmondani, hogy az ezüst nem fehérarany, a cirkónia pedig nem briliáns!

Karácsonyi ajándékok az Orex Óra-Ékszertől

 

Ha pedig valami igazán vadat szeretnél viselni, akkor válaszd ezt a négysoros, drágakövekkel és tenyésztett gyöngyökkel kirakott ezüstzáras karkötőt. Ahhoz, hogy a megjelenésed tökéletes legyen, mindenképpen vásárolj hozzáillő nyakéket és fülbevalót is.

Keresd az Orex karácsonyi katalógusát november 13-ától az üzletekben!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top