Trend

A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára

A nyári forróság beköszöntével a hölgyek ruhatára hirtelen radikálisan átalakul, egy igazi nő ugyanis nem csak túlélni szeretné a kánikulát, hanem kiélvezni a színek és fazonok kavalkádját. A romantikus esti séták és szabadságolások időszaka kiváló alkalom, hogy kihozzuk magunkból a NŐT. A perzselő forróságban teljes nőiességünkkel hódíthatunk, csak az adottságainkat és a pénztárcánkat kell figyelembe vennünk.

Ellátogattunk az AsiaCenterbe, hogy elérhető árakon gyűjtsünk össze egy csokorral a legforróbb nyári trendekből.

Hosszú lábak – miniszoknya és kisruha

A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára A halhatatlan miniszoknyák végre előkerülhetnek a polcok mélyéről, a harisnyák helyét pedig átveheti az egészséges, napbarnított bőr. Ha még nem sikerült idén hosszabban napoznunk, akkor se aggódjunk, egy pántos miniruha viselésével egy nap a városban is elég lesz a színünk megalapozásához – és a férfifejek elcsavarásához.
Tipp: a szoknya hossza és a dekoltázs mélysége legyen egyensúlyban. Akár egészen rövid szoknyát is felvehetünk, ha a nyaknál egy romantikus csipkével egészítjük ki a szettet.
Idén nyáron is trendi a csípőfodor, ami a merész fazonú ruhákat elegánsabbá teszi, a problémás testrészeket pedig finoman takarja. A mell alatt húzott fazonok szintén takarnak egy kicsit csípőtájon, miközben kihangsúlyozzák a nőies formákat.  Az AsiaCenterben izgalmas kombinációkból és színekből válogattunk és mindet imádtuk!

 

 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára
 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára

    

Körtealak, egyenes derék – romantikus hódítás

A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára Ha a természet nem áldott meg minket modellalkattal, akkor is jól érezhetjük magunkat a bőrünkben. A térd felett véget érő, enyhén bővülő szoknyák a legnagyobb forróságban is kellemes viseletet jelentenek. A nyári trend a vidám, természetet idéző minták, mint a színes virágok, levelek, indák és pillangók lesznek.  Az üde színek és formák kislányos bájjal ruházzák fel viselőjüket. A klasszikus nyári ruhákat saruval viselve napközben romantikus hatást érhetünk el, magas sarkú cipővel párosítva pedig bevethetjük magunkat az esti forgatagba. Az AsiaCenterben már 5000 forint alatt is találtunk bájos ruhácskákat.
Tipp: Kánikula esetén kerüljük a szintetikus anyagokat. Mintás ruhához egyszínű kiegészítőket és bizsukat válasszunk!
Egy vékony övvel a laza fazonokat is feldobhatjuk, oda irányítva a tekintetet, ahová szeretnénk.
Tipp: Bő tunikát csípőn is leszűkíthetünk. Az AsiaCenterben igazán kedvező áron találtunk strandra és munkahelyre is alkalmas darabokat.
   

 

 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára
 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára


Telt idomok – rafinált és változatos

A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára Ha nem tudunk, vagy szeretünk nagyon alulöltözni, esetleg az alkatunk túl nőies a semmi kis ruhácskákhoz, akkor sem kell félnünk a forró napoktól. Az idei nyár joker fazonja a jumpsuit, vagyis a trendi overall. Lehet dekoltált vagy szűkített változatban is kapni, kombinálhatjuk elegánsan, kiegészítőkkel, viselhetjük szandállal vagy tűsarokkal is. Az AsiaCenterben a kedvencünk ez az apró virágmintás darab lett, mert kényelmes és vidámságot sugároz.
A másik örök adu a maxiruha, amely szintén ideális a hőségben elegáns alkalmakkor, vagy munkahelyen egyaránt. Természetesen izgalmas mintákkal, dekoltázzsal a nyári éjszaka királynői is lehetünk benne. 
Tipp: A maxiruha minden alkaton jól mutat, de az alacsony termetet optikailag alacsonyabbá, a magasat még magasabbá teszi. Kedvenceink az AsiaCenterből a vagányabb vonalat képviselik. 

 

 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára
 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára

     
Bikini és trikini

Idén a hagyományos bikinik mellett hódít a retróból újjáéledt és újraértelmezett trikini. Hátránya, hogy napozni nem igazán tanácsos benne, előnye viszont, hogy optikailag slankítja az alakot, sokféle izgalmas és szexi fazonban kapható.
Tipp: Aktív vízparti pihenésnél – pancsolás, vízi játékok, csúszdázás… – a trikini stabilabb viselet a bikininél, nehezebben mozdul és csúszik el, és sokkal csinosabb, mint egy fürdődressz.
Az AsiaCenterben beleszerettünk egy vörös darabba és egy különleges fazonba is. A hagyományos bikiniknél továbbra is hatalmas a választék színben és fazonban, hódít a csőmelltartós változat, és továbbra is divatos a háromszög. A fazonban keressünk alkatunkhoz illő szabást, de aki ezen a nyáron igazán trendi akar lenni, az a kék árnyalatait és a vitorlás-színkombinációkat részesítse előnyben.  

 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára
 A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára A nyár királynője – dögös megoldások kánikulára

 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top