nlc.hu
Trend
Romantikus loknikra, göndör fürtökre vágysz?

Romantikus loknikra, göndör fürtökre vágysz?

Ezzel valószínűleg nem vagy egyedül. Ki ne vágyna olykor arra, hogy laza hullámokkal vagy dúsan a vállra omló loknikkal, esetleg huncutul göndörödő fürtökkel dobja fel a megjelenését?
Romantikus loknikra, göndör fürtökre vágysz?

Érthető is, hiszen a hullámok vagy a göndörség a dús hajat még látványosabbá varázsolják, a vékony szálúnak pedig tartást és volument kölcsönöznek. Arról nem is beszélve, hogy amikor épp romantikus hangulatban vagy, mi más passzolna legjobban hozzád, mint a bájosan göndörödő tincsek.

Mi a titka a lenyűgözően szép hullámos vagy göndör hajnak?

Könnyen és egyszerűen kölcsönözhetsz változatos göndörséget tincseidnek a megfelelő hajsütővasakkal. A laza hullámokhoz válassz vastagabb fejű hajsütővasat, a természetes csigákhoz kúp alakút, a tökéletes loknikhoz pedig gyöngyös kialakításút. Próbáld ki a THX Spiralicious Többfunkciós Hajsütővasat, amelyben három különböző fejet is találsz, így mindig hangulatodtól függően alakíthatod a hajkoronád.

Készítsd elő a hajad!

Legkönnyebben frissen mosott hajjal dolgozhatsz, főleg ha a szárítás után még meleg, de nagyon fontos, hogy csak akkor kezdd el besütni, ha már egyáltalán nem nedvesek a tincsek. Előfordulhat, hogy nincs időd hajat mosni, arra azonban figyelj, hogy ne legyen túl sok hajformázó hab, zselé, lakk a szálakon, mert összeragadhatnak, sőt ha nem hőálló termékeket használsz, károsíthatják is a hajad.

Hogyan láss neki?

Alaposan fésüld ki a hajad, és a felső tincseket csatold fel. Először az alsó részt göndörítsd: ujjnyi tincset tekerj a hajsütővasra. Kezdd a hajtőnél, és így csavard rá a hajsütővasra, egy rétegben, egyenletesen haladva a hajsütővas csúcsáig. 5 másodperc után óvatosan húzd ki a hajsütővasat a göndör tincsből. Várj, amíg kihűl a hajad, addig ne bontsd szét.

Utolsó simítások

A kihűlt tincseket semmiképp se fésüld ki, inkább igazítsd ujjaiddal a kívánt formára. Egy kis göndör hajra való hajlakkal vagy waxszal rögzítheted a frizurát, majd gyűjtsd egész nap a bókokat!

Részletek: www.tesco.hu/thx

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top