nlc.hu
Trend
Van 10 perced reggelente, hogy sikkes frizurával kápráztasd el a világot?

Van 10 perced reggelente, hogy sikkes frizurával kápráztasd el a világot?

Sokan vágyunk sima hajzuhatagra, ami nem is csoda, hiszen lenyűgözően elegáns külsőt varázsol.

Ha te is a sikkesen elegáns hajkoronát részesíted előnyben, biztosan kipróbáltál már számtalan házi praktikát és mindenféle hajformázó eszközt, hogy nap mint nap elérd a kívánt végeredményt.

Nem mindegy, mivel egyenesítesz

A legkézenfekvőbb megoldás előkapni egy hajvasalót, és szép sorra végigsimítani vele a tincseidet. Bár nyilván a hajad hosszúságától és típusától is függ, hány perc szükséges a frizurád elkészítéséhez, alapszabály, hogy jó minőségű hajformázó eszközökkel gyorsabban megy a munka, és könnyebb elérni az óhajtott végeredményt. A haj vasalása kényes feladat, hiszen ha nem megfelelő minőségű eszközzel vagy nem megfelelő hőfokon formázod a hajad, könnyen roncsolódhatnak a szálak, mert kiszáradnak, rosszabb esetben pedig meg is éghetnek.

A hajvasaló, ami vigyáz a tincseidre

Légy körültekintő – különösen festett vagy ultravékony szálú haj esetében –, és válassz olyan hajvasalót, amely jó minőségű és hajkímélő kerámia- vagy titániumbevonattal készül, illetve hőfokszabályozó gombokkal rendelkezik. Így a hajad vastagságától függően te magad választhatod meg a kívánt hőfokot. A THX Turn Up The Heat Digitális Hajvasalója 80 Celsius-foktól 235 Celsius-fokig állítható, így az egészen vékony szálú, és a nagyon vastag szálú hajat is kíméletesen és egyben hatékonyan formázza.

Hogyan formázd a hajad?

Először is fésüld ki alaposan a hajad, majd lassan húzd végig valamennyi tincsen a lapokat. Óvatosan kísérletezd ki, hogy a te hajad esetében mennyi ideig kell egy tincset kezelned a kívánt végeredményhez. A THX Turn Up The Heat Digitális Hajvasalójával könnyedén ráérezhetsz a megfelelő technikára, hiszen a digitális kijelzőn pontosan beállíthatod a számodra legmegfelelőbb hőfokot, a puha fogású kialakításnak köszönhetően pedig kényelmesen varázsolhatsz magadnak sikkes külsőt nap mint nap!

Részletek: www.tesco.hu/thx

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top