nlc.hu
Trend
Romantikus loknik, göndör fürtök az ünnepekre?

Romantikus loknik, göndör fürtök az ünnepekre?

Szeretnéd lazán hullámos, loknis vagy huncutul göndörödő fürtökkel feldobni a hajad az ünnepi bulikra? Egy szépen besütött, könnyedén válladra omló vagy romantikusan feltűzött frizurával lenyűgöző hatást érhetsz el. És még fodrászhoz sem kell menned.
Romantikus loknik, göndör fürtök az ünnepekre?

Mi a titka a lenyűgözően szép hullámos vagy göndör hajnak?

Könnyen és egyszerűen kölcsönözhetsz változatos göndörséget tincseidnek a megfelelő hajsütővasakkal. A laza hullámokhoz válassz vastagabb fejű, henger formájú hajsütővasat, a természetes csigákhoz kúp alakút, a tökéletes loknikhoz pedig gyöngyös kialakításút. Próbáld ki a THX Spiralicious Többfunkciós Hajsütővasat, amelyben mindhárom típusú fejet megtalálod, így mindig hangulatodtól függően alakíthatod a hajkoronád.

Készítsd elő a hajad!

Legkönnyebben frissen mosott hajjal dolgozhatsz, főleg ha a szárítás után még meleg, de nagyon fontos, hogy csak akkor kezdd el besütni, ha már egyáltalán nem nedvesek a tincsek. Előfordulhat, hogy nincs időd hajat mosni, arra azonban figyelj, hogy ne legyen túl sok hajformázó hab, zselé, lakk a szálakon, mert összeragadhatnak, sőt ha nem hőálló termékeket használsz, károsíthatják is a hajad.

Hogyan láss neki?

Alaposan fésüld ki a hajad, és a felső tincseket csatold fel. Először az alsó részt göndörítsd: ujjnyi tincset tekerj a hajsütővasra. Kezdd a hajtőnél, és így csavard rá a hajsütővasra, egy rétegben, egyenletesen haladva a hajsütővas csúcsáig. 5 másodperc után óvatosan húzd ki a hajsütővasat a göndör tincsből. Várj, amíg kihűl a hajad, addig ne bontsd szét.

Utolsó simítások

A kihűlt tincseket semmiképp se fésüld ki, inkább igazítsd ujjaiddal a kívánt formára. Egy kis göndör hajra való hajlakkal vagy waxszal rögzítheted a frizurát, majd gyűjtsd egész nap a bókokat!

Kizárólag a Tesco hipermarketekben kapható!

Részletek: www.tesco.hu/thx

A termékválaszték az egyes Tesco hipermarketekben eltérő lehet. A termékek a készlet erejéig elérhetőek!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top