Trend

Mitől jó egy hajszárító?

Nem tudom te észre vetted-e, hogy a frizurád milyen szinten tudja befolyásolni a napodat, azt, hogy hogyan is érzed magad? Amikor kilépsz a fodrásztól tele vagy önbizalommal, szépnek és nőnek érzed magad. De amikor sehogy nem áll a hajad? Bármit felvehetsz, slamposnak és igénytelennek érzed az egész megjelenésedet?

Nem tudom te éreztél-e így, de én nagyon gyakran. Hosszú a hajam, ezért “szerencsém” van, bármikor köthetek egy lófarkat. Külső szemlélőnek lehet, még tetszik is, de én tudom, hogy ma azért van összekötve a hajkoronám, mert nem sikerült vele semmit kezdenem. Eddig!

Mitől jó egy hajszárító?

Kipróbáltam a Braun vadonatúj PowerPerfection kollekciójának egyik hajszárítóját, és nagyon bejött.

Nekem ettől jó egy hajszárító:

1.    Gyors, de tényleg.
Nemcsak úgy fújja a forró levegőt, amitől úgy érzem leég a fejem, hanem valamiért olyan hőfokon és olyan sebességgel fúj, hogy 7 perc alatt száradt meg a hajam. (csak, hogy értsd, eddig kb. 20 -25 percig tartott). A technikán nem változtattam, hajmosás után 5-10 percre törülközőbe csavartam, utána kiráztam, és elő a hajszárítóval.

Mitől jó egy hajszárító?

Az eredmény valószínű annak köszönhető, hogy egyenletes a hőelosztása, persze ezt nem tudtam, utólag olvastam el, mert kíváncsi voltam mitől működik ilyen jól. Az egyenletes hőelosztásnak köszönhetően megakadályozza a kiszáradást és biztosítja a gyors szárítást. Na jó, azért nem csak ennyi, mert infravörös fűtési rendszere is fokozza a hatékonyságát.

2.    Könnyű, de tényleg.
Pillekönnyűnek is mondhatnám az előző hajszárítómhoz viszonyítva. Valójában eddig nem is gondoltam, hogy ez mennyire fontos szempont. Nem fáradt el a kezem, nem azért kellett oldalt váltanom, mert a kezem már nem bírta, hanem mert már az egyik oldallal végeztem. igazán jó érzés. Hivatalosan ezt úgy mondják, hogy kompakt. Éppen annyira, hogy egy női kézben is tökéletesen tud engedelmeskedni.

Mitől jó egy hajszárító?

3.    Formázás, kipipálva!
A Satin-Hair 3 PowerPerfection hajszárítóval még nekem is ment. A könnyű és gyors szárítás mellett ugyanis ionos funkcióval is ellátták. Ez pedig azt jelenti, hogy aktív ionokkal fényesebbé teszi a hajat és kezeli a göndörödő hajszálakat. A 2000 watt és a formázó fúvóka segítségével még én is tökéletesre szárítottam vele hajam.

Mitől jó egy hajszárító?

Be kell vallanom, hogy mivel igazán hosszú hajam, nagyon vastag szálú, és tényleg sűrű, ilyen pici, kompakt hajszárítót nem mertem volna megvenni, és bizony nagyon megbántam volna. Valahogy az én agyamban úgy élt, hogy ahhoz, hogy jó legyen a teljesítménye, nagynak és nehéznek kell lennie egy hajszárítónak. Hát tévedtem.

Nálunk persze nem csak én teszteltem. Van két tinédzser fiam, és hát ők igazán nagyon szigorúak, és nagyon háklisak a frizurájukra. Imádják.
Ők azt mondják nekik attól jó, hogy végre nem szanaszét fújja a hajukat és utána órákig kell waxolni és formázni, hanem a hajszárítás után olyan a hajad mintha már fésülködtél volna. Hát igen, ebben szerintem is van valami. Az én hajam sem lett kócos, és össze-vissza szárított, hanem egyenletes, és így a hajvasalás is sokkal könnyebben ment.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top