Trend

Nyaralás okosan – Spórolj lemondások nélkül!

Te is egész évben számolod vissza a napokat a vakációig? Sajnos nemcsak a napokat, hanem a nyaralásra félretett pénzedet is osztanod, szoroznod kell? Ebben siet segítségedre most a Premier Outlet, hiszen több tízezer forintot is spórolhatsz, ha a megfelelő helyen, tudatosan vásárolsz a nyári szezonra.

Idén nyáron nem kell lemondanod az isteni vacsorákról, a koktélpartikról, a merészebb úti célokról, sőt még a kalandos nyári sportokról sem. Nagy kihívás úgy kalkulálni a költségvetést, hogy az ember minden részletre tudjon áldozni, viszont ha a megfelelő helyen veszed meg a nyár alapkellékeit, könnyen átcsoportosíthatod az anyagiakat, így akár több program is beleférhet az idei szezonba.

Az alábbi összeállításban a Premier Outlet közel 90 üzletéből találsz tippeket arra, hogy hol tudsz a belvárosi áraknál jóval olcsóbban, most akár több mint 70%-os kedvezménnyel vásárolni minőségi, csinos és sportos nyári darabokat a vakációdhoz!

Megnézem
Összes kép (1)

 

Top 10 alapkellék a nyárra:

  1. 1 dekoratív, kényelmes bikini vagy trikini: a Calzedonia-Intimissimi-Tezenis, Triumph, Skiny, J.Press és Undercolors of Benetton outletben most minden elképzelésednél olcsóbban találsz divatos fürdőruhákat.
  2. Egy ízléses, dögös farmersort: városnézéshez, kiránduláshoz tökéletes. A Levi’s, a Retro és Devergo outletében szuper darabokat kapsz.
  3. 3-4 nyári top vagy póló: a Guessben, a Benetton, Gasban vagy a Gap Clearance Store-ban csaphatsz le rájuk pénztárcabarát árakon. Válassz színes darabokat, hogy hangsúlyozd napcsókolta bőrödet.
  4. Egy feltűnő, szexi nyári egyberuha: hogy a koktélpartik ékköve legyél. A Mango és az Amnesia outlet üzletei elképesztő választékkal várnak most.
  5. Egy strandpapucs és egy szandál: strandoláshoz és sétához. Az utóbbit Salamander és az Office shoes – Timberland outletbe érdemes keresni, flipflopért pedig a Heavy Toolsba nézz be.
  6. Ha a nyáron a vízi sportolás a cél: válassz vízálló órát a BL Óraszalon outletében.
  7. Egy vízálló dzseki: vitorlázáshoz és esős időhöz. A Helly Hansenben vagy a Columbiában kaphatsz jó áron.
  8. Egy strandtáska. A Matties Bags a tökéletes lelőhely.
  9. Ha nincs mibe pakolni, kezdd a nyári shoppingtúrát a Bags and More vagy a Samsonite outlet üzletében, ahol tágas, mégis pehelysúlyú bőröndök várnak!
  10. Persze nem kötelező elutazni a szabadságod alatt: ha grillpartit tartanál a kertben, a Home & Cookban eszméletlen jó áron találsz grillsütőket, a Dajarban pedig napernyőre és kényelmes napozóágyra lelhetsz.
    Nyaralás okosan - Spórolj lemondások nélkül!

+1 Premier Outlet-tipp: A csodás nyári outfitjeidben készült fotóidat bátran oszd meg Facebookon is a barátaiddal! Az ismerőseidnek leesik majd az álla, milyen szuper a nyarad, és nem győzöd majd bezsebelni a bókokat.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top