Trend

Megunhatatlan fekete a VAN GRAAF-tól!

A divatguruk kedvence, örök klasszikus, igazi jolly joker, ami minden divatrajongó ruhatárában megtalálható. Főszerepben a fekete! Lehet laza és vagány, de lehet elegáns és szexi is: kísérletezz bátran a fazonokkal, anyagokkal és mintákkal, a hatás nem marad el! A VAN GRAAF legújabb kínálatában mindent megtalálsz egy ütős összeállításhoz. Fedezd fel most a legújabb trendeket, és játssz az értékes nyereményekért!

A fekete sosem megy ki a divatból, és mindenkinek jól áll. Legyen szó egy-egy fekete darabról, vagy teljesen fekete szettről, ezzel a színnel nem foghatsz mellé. Egy biztos: ha a VAN GRAAF kollekcióiból választasz outfitet, garantáltan egyedi és stílusos leszel. Egy kreatív szelfivel pedig most akár meg is nyerheted az álomszettet! Fusd át tippjeinket, és vegyél részt az #ILOVEVANGRAAF Instagram-játékban!

VAN GRAAF-STÍLUSTIPPEK

Tetőtől talpig fekete
A teljesen fekete szett is lehet izgalmas, ha a választott darabok szabásvonala vagy anyaga eltér a megszokottól. Érdekes lehet egy bőrrátétes felsővel kombinálni kedvenc koptatott sötét farmerünket, amihez remekül mutat az idén igazán divatos motorosbakancs is. De az irodai outfit egyik alapdarabját, a sötét blúzt is megéri mintás változatban kipróbálni. Egy kis játékosságot visz megjelenésünkbe, mégsem leszünk túl harsányak benne!

Megunhatatlan fekete a VAN GRAAF-tól!

Fekete-fehér, az örök kedvenc
A fekete-fehér Coco Chanel kedvenc párosítása volt. Régebben az iskolai ünnepségekkel azonosítottuk, de mára már minden gardróbban ott a helye! Egy ilyen összeállítás ugyanúgy tud szexi lenni, mint elegáns, vagány vagy visszafogott. Elég egy pöttyös blúz, egy tyúklábmintás poncsó, és máris vidámabb lesz az összhatás, ha egyébként a többi darab sötét rajtunk!

Megunhatatlan fekete a VAN GRAAF-tól!

JÁTÉKRA HÍV A VAN GRAAF!

Ha kedvet kaptál egy saját szett összeállítására, most még nyerhetsz is vele a VAN GRAAF (@vangraafcom) Instagram játékán! Legyél a szerencsések egyike: Tiéd lehet az akár 100 000 forintos vásárlási utalvány! Hogyan vehetsz részt a játékban? Íme a legfontosabb tudnivalók:

1. Válogass össze egy outfitet az alábbi stílusok egyikéből a kedvenc VAN GRAAF áruházadban, majd a márkafal előtt fotóztasd le magad, vagy csinálj egy szelfit!
• Irodában csinosan
• Téli varázslat
• Az örök fekete    

2. Töltsd fel a fotót Instagramra az #ILOVEVANGRAAF hashtaggel 2015. november 7-ig!

3. A legjobban sikerült outfitek közül a Lakatos Márk által vezetett zsűri három nyertest választ ki, akik értékes vásárlási utalványt és 2 belépőt nyernek a Marie Claire Fashion Days november 14-i napjára, ahol a VAN GRAAF-bemutatót megelőzően vehetik át nyereményeiket.

Öltözz, fotózz és nyerj! További részletek:

Tölts fel egy képet magadról az Instagramra  #ILOVEVANGRAAF hashtaggel és nyerd meg a VAN GRAAF 100 000 forintos vásárlási utalványát!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top