Trend

Édes Álmok

Egyre borongósabbak a napok, és sokan egyre nehezebben kelünk ki reggel az ágyból. Hétvégén és szabad napokon jólesik kicsit több időt tölteni a meleg takaró alatt, azonban arra kevesen gondolnak, hogy nemcsak a kényelem, hanem ágyneműnk színe és mintája is hozzájárul ahhoz, hogyan indul a napunk.

A sötét, őszi–téli időszakban kerüljük a lehangoló, sötét színű ágyneműket, és válasszunk világos vagy vidám színeket. A világos ágynemű amellett, hogy friss és tiszta hangulatot kölcsönöz, visszaveri a fényt, és ezáltal kevésbé érezzük borongósnak a reggeleket. A vidám színek és minták pedig jobb kedvre derítenek. Az F&F Home kínálatában a legtöbb ágyneműhuzat kétoldalú, így napi hangulatunk szerint variálhatunk két minta vagy szín között! Az F&F Home termékeit keresd a Tesco hipermarketekben.

Megnézem
Összes kép (1)

 

F-F.com

A cikkben bemutatott ágyneműk mind dupla garnitúrák, melyek 2 db 70 cm x 90 cm-es párnahuzatot és 1 db 220 cm x 200 cm-es paplanhuzatot tartalmaznak.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top