Trend

12 cipő, amire szükséged van

A gyémántok után talán a cipők a nők legjobb barátai. Nincs is talán olyan nő – tisztelet a kivételnek – aki ha tehetné, ne tartana otthon igen bőséges, soktucatnyi párból álló "készletet" a különféle stílusú, színű és célú cipőkből, hiszen szíve szerint más és más lábbelit húzna fel minden egyes ruhájához és minden egyes alkalomra. Lássuk, milyenek azok a cipők, amelyeknek alapfelszerelésként meg kell lenniük minden nő ruhatárában!

Lehet, hogy épp most jött el az ideje, hogy felújítsd a cipőkészleted. Ez nagyobb beruházás is lehet, amit alaposan át kell gondolnod. Mielőtt vásárolni indulsz, tekintsd át ezt a listát, nehogy kifelejts valamit!

Fekete körömcipő
Ez a nők cipőkészletének alfája és ómegája: a cipellő, ami soha nem megy ki a divatból, amit bármilyen alkalomból viselhetünk gyakorlatilag bármilyen ruhához. Mindig kölcsönöz egy kis eleganciát és nőiességet, és kihúz a legnagyobb pácból is. Fekete körömcipő nélkül neki se vágjunk az életnek!

12 cipő, amire szükséged van

Bokacsatos szandál
Ezt a darabot azért ajánljuk, mert elég jól párosítható a legeltérőbb stílusú, elegáns ruhákhoz is, és egyúttal szépen nyújtja a lábat. Mármint optikailag.

12 cipő, amire szükséged van

Bokacsizma
Egy kicsit elegánsabban szeretnél kinézni hideg időben úgy, hogy közben a kényelmesen is érezd magad? A bokacsizma a megfelelő választás ilyenkor. Főleg nadrághoz mutat jól, de hordható szoknyával is.

12 cipő, amire szükséged van

Lapos talpú balerina
Ha már eleged van a magas sarkú cipők szorításából, vegyél ki a lábadnak egy kis szabadságot, és lazulj el egy hagyományos, lapos talpú balerinacipőben. A legjobb, ha egy semleges színű darabot választasz – mondjuk feketét –, mert ezt a legtöbb ruhádhoz felveheted. Jövőre ráadásul nem lesz divatkövetelmény a magas sarkú cipő, így olyan ruhákhoz is felveheted, amelyekhez eddig álmodban sem tetted volna. Azonban jó, ha tudod, a kis balerina éppúgy fájdalmas és egészségtelen viselet hosszú távon, mint a 12 centis magassarkú, ezért ne vidd túlzásba a hordását.

12 cipő, amire szükséged van

Állatmintás cipő
Kígyó- vagy leopárdmintás, férfivadító cipőre is szüksége van minden nőnek. Időnként ki ne érezné magát úgy, mint egy támadásra kész vadmacska, vagy egy ravasz kígyó, amely éppen a következő áldozatára vadászik? Na, ilyenkor húzd fel ezeket a topánkákat!

12 cipő, amire szükséged van

Fémszínű cipő
Az előbbi cipőtípus semmivel sem szolidabb társa az, amelyik nem állatmintákkal, hanem csillogó, fémes színével hívja fel a figyelmet viselője közeledtére. Egy valamirevaló vampnak nem hiányozhat a ruhatárából!

12 cipő, amire szükséged van

Széles, középmagas sarkú cipő
Ha ritkán is, de előfordul, hogy pusztán csak kényelmesen szeretnénk magunkat érezni egy cipőben. A legjobbak erre a célra (a zselés talpú sportcipők mellett) a széles és középmagas sarkú cipők, mert ezek az ortopéd orvosok szerint is a legegészségesebb viseletnek számítanak. Mostanában ráadásul újra divatja van ennek a stílusnak, így nem csak kényelmes, de trendi is őket viselni!

12 cipő, amire szükséged van

Magas sarkú hosszú csizma
A telet nem vészelhetik át a nők hótaposóban és bundabugyiban – olykor kell a lelkünknek, hogy hideg, havas időben is igazán csinosnak lássanak minket. A magas sarkú, hosszú szárú csizmák a legszexibb női lábbelik közé tartoznak, ráadásul télen melegítenek is. A merészebbek nyáron is hordhatják!

12 cipő, amire szükséged van

Utcai lótifuti cipő
Ha leugrasz egy tejért a sarki boltba, vagy csak feladsz egy csekket szombat délelőtt – na ezért nem mindig hajlandó az ember kiöltözni és sminkelni. Ezekre az esetekre, és persze bármilyen más alkalommal is, amikor igazán kényelmesen és lazán szeretnél járni, nélkülözhetetlen egy valódi lótifuti utcai tornacipő.

12 cipő, amire szükséged van

Lapos talpú szandál
Különösen nyári, vízparti sétákhoz, éjszakába nyúló, balatoni borozásokhoz, egyszóval kellemes és kötetlen kikapcsolódáshoz jó, ha van a szekrényben egy lapos talpú szandál is. Erre nem kell vigyázni: bátran taposhatjuk ki a lelkét, és még így is szinte mindent kibír, sőt ha még a bokára csavarodó szíja is van, akkor nemcsak kényelmesen és felszabadultan érezhetjük benne magunkat, de még kifejezetten szexik is leszünk.

12 cipő, amire szükséged van

Magas szárú, lapos sarkú csizma
Ez szintén egy időtlen és kötelező lábbeli: amellett, hogy szép, csinos és diszkréten nőies, még praktikus is. Lapos talpú csizmában a havas, téli utcákon is magabiztosabban közlekedhetünk, és a lábunk sem fázik meg sem télen, sem ősszel, sem kora tavasszal benne.

12 cipő, amire szükséged van

Bakancs
Vannak napok, amikor csak az számít, hogy túléld. Ilyenkor jöhet a mindent járó bakancs, ami kibírja a szélsőséges időjárási körülményeket, a durva terepet, és amiben nyugodtan rúghatsz ki a hámból egy tombolós koncerten is. A bakancs életforma, önkifejezési mód és hasznos ruhadarab egyszerre – jó, ha van ilyen is otthon!

12 cipő, amire szükséged van

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top