Trend

Így válassz epilálót!

Az állandóan rohanó típusba tartozol? Vagy ráérős vagy és megadod a módját mindennek? Válaszd az életmódodnak és a személyiségednek legjobban megfelelő epilátort!

Használj apró masszőröket!

Ma már nem kell fogösszeszorítva epilálnod, ugyanis a legújabb készülékek gondoskodnak arról, hogy epilálás közben a kellemetlen érzés a lehető legkisebb legyen. A legkorszerűbb epilátorok masszírozó görgőkkel rendelkeznek, amelyek mikropulzálásuk révén ellazítják és felkészítik a bőrödet a szőrtelenítésre. Jó tudni, hogy a masszírozás mellett a bőr ellazításában a meleg víz is segít, így ha a kényelem elkötelezett híve vagy, szerezz be egy kádban, fürdés közben is használható epilátort!

Így válassz epilálót!

Te szabd meg mennyi időd van szőrteleníteni!

Érdemes több sebességi fokozattal ellátott epilátort választanod, így te határozhatod meg és igazíthatod a napi rendedhez az epilálási idő hosszát. Kapcsolhatsz magasabb fokozatra is, de ha nem kell feltétlen sietned, dönthetsz az alacsonyabb, kímélő mód mellett is. Választhatsz szélesebb fejjel rendelkező, mikrocsipeszekkel ellátott epilátort, hogy nagyobb felületen és extra hatékonyan tudj szőrteleníteni. Így nem az epilátorod fogja beosztani az idődet, hanem te alakíthatod azt a saját elképzelésed szerint!

Minden a fejben dől el!

Olyan készüléket válassz, amely a cserélhető, külön, az érzékeny területekre kifejlesztett fejekkel biztosítja számodra a hatékony, mégis kíméletes szőrtelenítést. Nem kell lemondanod sem a hónalj, sem a bikini vonal epilálásáról, ha a megfelelő epilátort választod, ezeken a területeken is lehet tükörsima és puha a bőröd! Érdemes olyan epiátort választanod, amelynek billenő feje van, így az jobban illeszkedik a test kontúrjaihoz. Ha eleve érzékenybőrű vagy, akkor sem kell kompromisszumot kötnöd, ugyanis van külön, érzékenybőrűek számára kifejlesztett epilátor is.

Spa élmény otthon

A legújabb epilátorok nemcsak masszírozó görgőkkel, cserélhető fejekkel, de mini fényforrással is segítenek neked abban, hogy rávilágítsanak a legkisebb szőrszálakra is epilálás közben. A lehető legkényelmesebb szőrtelenítés érdekében ma már beszerezhetsz olyan készülékeket is, amiket a kádban, fürdés közben használhatsz! De ha épp nem epilálni szeretnél, az epilátorodat már bőrápoló készülékként is használhatod: léteznek olyan modellek, ahol a cserélhető fejek között külön, a bőr radírozására kifejlesztett kefével szabadulhatsz meg az elhalt hámrétegtől és varázsolhatsz magadnak pihe-puha bőrt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top