Trend

Még tart a gumicsizmaláz – ezek a legjobb darabok

Ma már nem számít hőstettnek, különc performance-nak vagy öltözködési lázadásnak, ha hétköznap gumicsizmát húz valaki lábára, sőt gyakorlatilag kötelező darabbá vált ez a lábbelitípus a nők ruhatárának városban is. Évről évre jobb, kényelmesebb, szebb és merészebb darabok kerülnek a piacra – mi pedig szétnéztünk, és kiválogattuk ezek közül a legmenőbbeket és legviccesebbeket. Lássuk tehát, merre is halad a gumicsizmadivat idén télen!

Az utóbbi években reneszánszát éli a gumicsizma – na persze nem a szántóföldi változatról van szó, hanem a városi, időjárás- és trendálló darabokról. Mivel praktikussága miatt rendkívüli népszerűségre tett szert, a neves divatcégek formatervezői és a vicces kedvű dizájnerek is évről évre egyre többet hoznak ki ebből az eredetileg pofonegyszerű “célszerszámból”. Ma már egy igazán menő gumicsizma ára vetekszik a bőr csizmákéval, és némelyik olyan elegáns, hogy nyugodt szívvel mehetnénk végig benne bármelyik gálaesemény vörös szőnyegén. 

Megnézem
Összes kép (1)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top