nlc.hu
Trend
Így töltik a karácsonyt kedvenc celebjeid

Így töltik a karácsonyt kedvenc celebjeid

Hogy mi a közös Szalai Ádám focistában, Debreczeni Zita fotográfusban és Berki Krisztián tornászban? Mindhárman megfogadták, hogy idén karácsonykor nem nyomkodják a mobiltelefonjukat, hanem igyekeznek minél jobban megélni az ünnep pillanatait. Ezért is csatlakoztak a Huawei karácsonyi #BePresent (Éld meg a pillanatot!) kampányához, amelyben a mobilgyártó arra biztat, hogy egyszer egy évben tegyük félre mobiltelefonjainkat és töltsük az ünnepet a szeretteinkkel – hiszen számukra mi magunk vagyunk a legnagyobb ajándék. Zita, Ádám és Krisztián a Huaweivel közös karácsonyi filmek forgatásán meséltek nekünk élményeinkről és az idei karácsonyról.

“A szentestét mindig együtt töltjük a családdal: nagypapa, nagymamák, keresztszülők, unokatesók – mondta el Szalai Ádám. – Egyébként is nagyon családcentrikusak vagyunk, többször is összejövünk az év során, de a karácsony mindig különleges, meghitt ünnep számunkra!”

Így töltik a karácsonyt kedvenc celebjeid

Berki Krisztián az alábbi megható pillanatot osztotta meg velünk: “Minden gyerekkori karácsonyomra jó szívvel gondolok vissza, mivel a szüleim mindig, mindent megtettek azért, hogy valóban békés és boldog hangulatban teljenek családi körben az ünnepek. A legkülönlegesebb emlékem mégis az, amikor már szülőként, feleségemmel és kislányommal először tölthettük együtt hármasban a Szentestét. Már 23-án este feldíszítettük a fát, titokban, csendben, ahogy ilyenkor kell. Lia 11 hónapos volt akkor, de már járt, s amikor felkelt, az első útja természetesen a karácsonyfához vezetett. Örökké emlékezni fogok arra az őszinte csodálatra és örömre, a csillogó szemeimre, a hangos nevetésre, amikor megpillantotta élete első, szépen feldíszített és csillogó-villogó karácsonyfáját. Ezekért a pillanatokért olyan csodálatos érzés szülőnek lenni, s ezek a momentumok teszik meghitt ünneppé a karácsonyt” – mondta el Berki Krisztián tornász.

Így töltik a karácsonyt kedvenc celebjeid

“Idén életemben először Olaszországban fogok karácsonyozni” – árulta el nekünk Debreczeni Zita. “Nagyon várom az utazást, Gianni sokat mesélt már az ottani karácsonyi szokásokról, az olaszok például nem koszorút, hanem Betlehemet készítenek az ünnepi várakozás, az Advent ideje alatt.”

Így töltik a karácsonyt kedvenc celebjeid

Ha úgy érzed, hogy a Huawei #BePresent üzenete neked is szól, nincs más dolgod, mint a Huawei Facebook oldalán november 22-én kiposztolt kisfilm alá egy kommentben megírni: “Ígérem, hogy idén megélem a karácsonyi pillanatokat!”, és feltüntetni a kampány jelmondataként szolgáló #BePresent, valamint a #huawei hashtageket. A kommenteddel a Mozgássérültek Pető András Nevelőképző és Nevelőintézet növendékeit is megajándékozhatod, a vállalat ugyanis minden egyes komment után 500 forinttal támogatja az Intézetet.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top