nlc.hu
Trend
A gyönyörű haj titka – Revalid

A gyönyörű haj titka – Revalid

Manapság egyre többen küzdünk valamilyen időszakos hajhullási problémával. A stressztől, vashiánytól, helytelen táplálkozástól kezdve a hormonális rendellenességig vagy fertőzésből eredő lázas állapotig és a helytelen hajápolásig az okok sokfélék lehetnek.
A gyönyörű haj titka – Revalid

Ahhoz, hogy hajunk egészséges és szép legyen, nem elegendő csupán kívülről megfelelően ápolni. A dús, csillogó haj belső tényezőkön is múlik, így többek között azon, hogy elegendő és megfelelő tápanyaghoz jutnak-e hajhagymáink.

A gyönyörű haj titka – Revalid

A Revalid® kapszulát kifejezetten a haj növekedéséhez szükséges anyagokból állították össze, és belülről, a véráramon keresztül ad meg minden tápanyagot a hajnak, hogy az egészséges és szép legyen. Használata megállítja a hajhullást, serkenti a hajnövekedést, kedvezően befolyásolja a korpásodást  és a seborrhoeát. Természetes összetevői táplálják a hajas fejbőrt és javítják a haj szerkezetét.

Bővebb információért látogasson el a http://ewopharma.hu/revalid  weboldalra!

 

 

A Revalid kapszula gyógyszernek nem minősülő, haj- és körömregeneráló gyógyhatású készítmény. Megállítja a hajhullást, serkenti a haj újranövekedését, erősíti a körmöket.

A kockázatokról és mellékhatásról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét.

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top