Trend
Szponzorált tartalom

5 új üzlet a Premier Outletben, amiről tudnod kell!

Aki lemaradt volna róla, új üzletekkel mutatkozott be a biatorbágyi Premier Outlet, amelyek nemcsak az olasz, spanyol, de a brit minőséget és stílust is erősítik.

Decemberben a Premier Outletben is gyönyörű üzletet kapott a spanyol Desigual, amely vidám színeivel és hangulatával lett a magyar vásárlók egyik első számú kedvence. A Barcelonában alapított márkát egyedülálló dizájn, különleges textúrák, minták és színek jellemzik, kínálatában női, férfi ruházati termékek, cipők és kiegészítők várják a márka szerelmeseit.

A világjárók a Trunk&Co üzletének örülhetnek igazán, az üzlet ugyanis nemzetközi márkák széles bőrönd-, táska- és kiegészítőválasztékát kínálja. Az üzletben mindenki megtalálja a hozzá leginkább passzoló stílust. A fiatalabbakat a Disney kollekcióval varázsolják el, de a kifinomult francia és a különleges olasz stílus kedvelői is megtalálják a számukra tökéletes darabokat.

Ha egyediségre vágyunk, és nem szeretnénk beolvadni a tömegbe, akkor irány a Superdry, ahol minden korosztály megtalálja a számára megfelelő ruhákat, kiegészítőket! A brit márka a japán grafikákon és stíluson alapul – lendületesség, sokszínűség és egyediség jellemzi.

Kennet Street (@kennetstreet) által megosztott bejegyzés,

A Kennet Street valódi olasz minőséget kínál. Női és férfi kollekcióikban kiemelkedő minőségű anyagokból készült zakók, kabátok, pulóverek, ingek, táskák, sálak és cipők találhatók. És hogy ne csak a felnőttek járjanak jól, a divatmárkákon túl a Premier Outletben egy játékáruház, a Spin Master is üzletet nyitott, ahol nagy hangsúlyt kapnak a készségfejlesztő és kreatív játékok.

A Premier Outlet üzletei között újdonság továbbá a GUESS, a CHANTALL és a Lavard, illtve megújult külsővel, új helyen jelentkezik a Högl és a Heavy Tools.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top