Gyanús lett a rendőröknek a Lidlben dolgozó lány, aki Gucci cuccokban járt

nlc | 2018. Április 10.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassunk. Részletes leírás

Átlagos fizetést kapott, de a közösségi oldalakon olyan luxuscikkekről és utazásokról posztolt, amelyeket nem engedhetett volna meg magának.

Vivienne Westwood egy Wales déli részén található városban élt, és a helyi Lidlben dolgozott. A fiatal nő átlagosan keresett, átszámítva nagyjából havi 300 ezer forintot, mégis fényűző életet élt.

Rengeteget utazott, drága luxustermékeket vásárolt, ráadásul ezekről rendszeresen beszámolt az Instagramján – írja a 24.hu.

Kiderült, hogy a nő és párja kokainnal kereskedett. A rendőröknek az lett gyanús, hogy a közösségi oldalakon olyan holmikról és utazásokról posztolt, amelyeket fizetése alapján nem engedhetne meg magának.

A drogdílerkedés idején a pár több mint 35 millió forintnak megfelelő fontot költött. Vettek egy drága Audit, luxusutazásokon vettek részt Párizsban és Dubajban, de jutott pénz Gucci ruhákra és kiegészítőkre, valamint más dizájner táskákra is.

A rendőrök a nő párjának lakásán nagy mennyiségű kokaint és más drogot találtak. A nő azt állította, fogalma sem volt arról, hogy a férfi drogokkal kereskedik.