nlc.hu
Trend

Luxuscipőt vett a turkálóban

3 ezerért vett egy cipőt a turiban, kiderült, hogy 250 ezret ér

Egy amerikai nő a TikTokon számolt be arról, milyen óriási szerencsével járt egy használtáru-üzletben.

Monica Paulino rendszeresen vadászik különleges darabokra használtáru-boltokban, turkálókban. Több értékes darabra is szert tett már igen kedvező áron, a legjobb vásárt azonban kétségkívül egy luxuscipővel csinálta. Sztoriját egy TikTok-videóban mesélte el.

A lapos talpú, sarokpántos, lánccal díszített lábbelire egy turkálóban bukkant rá. Az ára 10.99 dollár volt, de mivel rendelkezett az üzletbe szóló kuponnal is, így ő csupán 8.25 dollárt, azaz alig 3 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett érte. 

A cipő azonban ennél nagyságrendekkel többet ér, ugyanis a Givechy luxusmárka termékéről van szó, melynek ára újonnan 700 dollár, azaz nagyjából 250 ezer forint. Mivel pedig a holmi kiváló állapotban került a turkáló polcára, a nő közel azonos értéket kapott a 8.25 dollárjáért.

Givenchy

A lábbeli eredetileg 250 ezer forintot ér (Fotó: Givenchy)

„Messze a legjobb, amit találtam. Nem hiszem el, hogy az emberek ezt eladományozták” – jegyezte meg Monica, aki saját bevallása szerint sikított és sírógöcsöt kapott örömében, hogy ilyen kedvező áron jutott hozzá a luxusholmihoz. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top