nlc.hu
Trend

260 ezres luxuscipőt talált a turiban

260 ezres luxuscipőt talált a turkálóban

Alig akart hinni a szemének, amikor rábukkant az értékes dizájnercipőre, melyet az eredeti ár huszadáért kínáltak.

Egy amerikai tiktokker, Jazmine Willis egyik kedvenc időtöltése a kincsvadászat turkálókban, adományboltokban. Ennek során már számos értékes darabra, köztük néhány dizájner holmira is szert tett. Azonban az eddigi legjobb vételt kétségkívül egy sportcipővel csinálta.

A fiatal nő a népszerű Goodwill használtáru-üzletlánc egyik boltjában bukkant rá egy fekete sportcipőre, mégpedig az Alexander McQueen divatház kollekciójából. A lábbeliről ugyan hiányoztak a cipőfűzők,  azonban minden egyéb tekintetben egészen jó állapotban volt, és mindössze 40 dollárt, azaz átszámítva nagyjából 13 ezer forintnak megfelelő összeget kértek érte.

TikTok@haygorjazz

Screenshot: TikTok@haygorjazz

A lábbeli egy néhány szezonnal ezelőtti kollekció darabja, az eredeti ára pedig 750 dollár, azaz mintegy 260 ezer forint volt. 

„El se akartam hinni, amikor megláttam, de ez egy Alexander McQueen sportcipő” – dicsekedett el a nyereménnyel is felérő találattal TikTok-oldalán Jazmine. 

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top