Trend
Szponzorált tartalom

Íme 3 óramárka, amely kiemel a tömegből (x)

Mint ahogy minden kedvenc ruhadarabhoz, úgy ragaszkodhatunk egy jól bevált, divatos kiegészítőhöz is, hiszen ezek azok, amik egyediséget csempésznek a megjelenésünkbe. Mutatunk néhány óramárkát, amellyel biztosan nem tudsz melléfogni, ha valami időtálló és különleges darabot keresel.

Ma már nem csak a férfiak kiváltsága a kivételes eleganciát és történelmi hagyományt megelevenítő presztízsórák viselése. Ilyen előkelőséget képvisel a Zeppelin márka is, amely német gyártmányú modelljeivel nemcsak ünnepi alkalmakkor, hanem a mindennapokban is kifinomultságot kölcsönöznek viselőjének. A kedvenc időtálló darabod kiválasztásánál nem elhanyagolható szempont, hogy ezek az órák 10-20 év múlva is a páratlan és igazi nőiességet fogják képviselni a Swarovski-köves Gracy Ladyvel, az áttört számlapú virágmintás Pricess of the Sky kollekció darabjaival vagy a számlapjukon kagylóhéjra emlékeztető Zeppelin Luna órákkal.

Ha szereted a minimál stílust, a Junkers óráit imádni fogod. Garantáltan nem tudsz melléfogni egy minimál stílusú Bauhaus Lady vagy egy díszesebb Eisvogel F13 Lady darabbal. Ízléses fém- vagy bőrszíjai remekül mutatnak egy laza farmeres szetthez, de harmóniában tudnak lenni egy elegáns blézeres megjelenéssel is.

A természetesség jegyében a legkülönlegesebb alternatívákat a Kerbholznál találod meg. Ezeket a modern vintage-hatást keltő karórákat a fa, a bőr, a pala és a bioacetát felhasználásával készítik el, a fenntarthatóság jegyében. A letisztult dizájn és a naturális színvilág bármikor képes trendiséget adni a megjelenésednek, és közelebb hozni hozzád a mindig megújuló természetet. A Kerbholz szuper könnyű és kényelmes viselet, ráadásul választhatsz hozzá fából készült napszemüveget is, hogy még nagyobb összhangban legyen a szetted.

Ezekkel a márkákkal teljesen biztos lehetsz abban, hogy nap mint nap különlegességet csempészel a megjelenésedbe, és mindegyik összeállításod tökéletes harmóniában lesz az óráddal.

Szponzorált tartalom

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top