Trend

Legyen mindig kéznél a kedvenc papír zsebkendőd! (X)

Az új Zewa Softis luxuskivitelű, dobozos papír zsebkendők bárhol és bármikor gondoskodnak rólad.

Megtörölni, feltörölni vagy letörölni? A Zewa megalkotta számodra a legpuhább, prémiumminőségű Softis dobozos papír zsebkendőt, amely bárhol kéznél lehet, és akkor nyújt gondoskodást, amikor a legnagyobb szükséged van rá. A négyrétegű, erős és különlegesen puha Softis Style papír zsebkendőket többféle dizájn szerint készült dobozok rejtik, amelyekből te is kiválaszthatod az otthonod helyiségeinek különböző stílusához leginkább illeszkedő variációt.  A kellemes levendulaillat megnyugtat és ellazít, a friss mentol aromája pedig szabad légzést biztosít.

„A Zewa minden innovatív lépésével arra törekszik, hogy a gondoskodást a lehető legmagasabb szintre emelje. A Softis-dobozok amellett, hogy a már jól ismert Zewa-minőséget rejtik, egyedi mintázatukkal a lakás bármely pontjának tökéletes kiegészítői lehetnek, és harmonikus összhangot teremtenek. Így bárhol és bármikor kéznél vannak, amikor szükségünk van rájuk” – emelte ki Hegedűs Eszter, a Zewa brand menedzsere.

Legyenek mindig kéznél a puha és erős Zewa dobozos papír zsebkendők! Mert az életben történhetnek apróbb balesetek…

Zewa Softis Style Box

·         80 darabos kiszerelés

·         négyrétegű, prémiumminőségű termék

·         puha és erős

·         többféle dizájn

Ajánlott fogyasztói ár: 449 Ft

Megnézem
Összes kép (5)

Zewa Softis Menthol

·         80 darabos kiszerelés

·         négyrétegű, prémiumminőségű termék

·         puha és erős

·         friss mentolillattal a szabad légzésért

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

Zewa Softis Lavender

·         80 darabos kiszerelés

·         négyrétegű, prémiumminőségű termék

·         puha és erős

·         kellemes levendulaillattal

Ajánlott fogyasztói ár: 499 Ft

A Zewáról

A prémiumminőségű, legfejlettebb papíripari technológiákat alkalmazó piacvezető márka alapjait a 19. század utolsó évtizedében fektették le. A Zewa névadójának, a dél-németországi Zellstoff‐Fabrik Waldhof gyárnak a futószalagjáról kerültek le az első Zewa-termékek, melyek Magyarországon 1993 óta vásárolhatók meg. Azóta a Zewa márkanév fogalom lett, és piacvezetővé vált a toalettpapírok, papír zsebkendők és háztartási papírtörlők szegmenseiben (Nielsen YTD Augusztus 2017, Mo., értékben), valamint a szalvétapiacon is jelen van. A Zewa termékeit a svéd Essity (korábban SCA) cég gyártja és forgalmazza 1995 óta. További információ: www.zewa.hu

Az Essityről

Az Essity (korábban SCA) a világ egyik vezető higiéniai vállalata. A stockholmi központtal rendelkező vállalat közel 150 országban végez kereskedelmi tevékenységet közel 48 000 alkalmazottal, és számos ismert világmárka, mint például a TENA, a Zewa, a Libresse és a Libero tulajdonosa. Az Essity legfőbb célja az egészséges életmód támogatása higiéniai és egészségügyi megoldásai révén. A cég eladásai 2016-ban elérték a 101 milliárd svéd koronát (10,5 milliárd eurót).

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top