Trend

Érkezik a Krémmánia Beauty Box kistestvére, a Beauty Bag!

A krémmániás lányok ismét szuper meglepetéssel készültek, aminek a nyaralás vagy a nyári bulik során igazán hasznát vehetitek.

A Krémmánia Beauty Box nyári minikiadása, a Beauty Bag pontosan azért született meg, hogy a szükséges utazós, bulizós krémeket és sminkeket bárhová magatokkal vihessétek.

Természetesen nem egy üres neszesszerről van szó, feltöltötték nektek csupa olyan termékkel, amelyeket biztosan nem hagynátok otthon, ha nyaralni indultok, ugyanakkor a hétköznapokon is remek hasznukat vehetitek majd!

Krémmánia Beauty Bag 2018 nyár

Anélkül, hogy felfednénk a Bag tartalmát, szeretnénk bemutatni, milyen szépségápolási kincsekkel találkozhattok majd bennük. Ezúttal öt felfedezésre váró márkát és terméket ismerhettek meg, amelyek közül kettő teljes méretben, három pedig utazó kiszerelésben érkezik.

Artdeco

A népszerű sminkmárkától egy olyan dekorkozmetikumot rejt a neszesszer, amelynek biztosan mindenki hasznát veszi majd, hiszen mindennapi sminkjeinknek is a lelkét jelenti.

Essence

Már több mint százötvenen véleményezték a Krémmánia oldalán a terméket, amelyet remekül variálhattok, és szép fénye miatt akár egy esti bulisminket is elkészíthettek segítségével.

Lancaster

A francia presztízs kozmetikai márkától egy igazán nyári termék került a kozmetikai táskába, amelynek minden nyaraláson ott lesz a helye.

PHB Ethical Beauty

Az angol, natúr termékeket gyártó márkától egy olyan dolgot próbálhattok ki, mely tökéletesen kiegészíti az Essence és az Artdeco márkák termékeit.

Versace

A Versace három legnépszerűbb parfümje is rátok vár, az majd meglepetés lesz, hogy a ti neszesszeretek melyik illatot fogja rejteni.

A termékek összértéke több mint 8500 Ft lett, a Beauty Bag ára azonban csak 3990 Ft.

Reméljük, a Krémmánia Beauty Bag révén ismét sikerül klassz, új márkákat és termékeket felfedeznetek, és örömmel fogjátok használni őket a neszesszerrel együtt. A kozmetikai táskából négyféle is készült – az, hogy a Skinsmart munkatársai épp melyiket küldik el nektek, csak a szerencsén múlik, így lesz igazi meglepetés a Beauty Bag!

További részletekért irány a Krémmánia oldala »

Péntektől itt pedig meg is vásárolhatod.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top