Trend

Strasszköves ruhát viselő galambot találtak – fotó

Végül épp a szokatlan öltözéknek köszönhetően lett meg a madár gazdája.

Strasszköves ruhát viselő galambot talált házának tornácán egy amerikai nő. A Fallen Feathers madármentő szervezettől kért segítséget a szárnyas számára.

A szervezetnél a galamb a látványos öltözékeiről is ismert, legendás zongoraművész után a Liberace nevet kapta. Fotóit közzétették a Facebookon, hogy megtalálják a gazdáját.

(Facebook/Fallen Feathers)

A poszt hatalmasat ment a közösségi oldalakon, nyilván nagyrészt az állat nem épp szokványos öltözékének köszönhetően. A madár tulajdonosának, Marla Fernandónak egy barátja küldte el a bejegyzés linkjét, a nő pedig azonnal felismerte a család kedvencét.

A madár, melynek valódi neve egyébként Olive, azóta már vissza is térhetett otthonába. Gazdája elmondta: a galamb a nyitott bejárati ajtón keresztül szökött meg másfél héttel ezelőtt. Először abban bíztak, hogy magától visszatér, ám amikor ez nem történt meg, azt hitték, hogy soha többé nem látják, így most nagyon örülnek, hogy mégis megkerült.

Az öltözékre is van egyébként magyarázat: ez egyfajta pelenka, melyet elsősorban lakásban, szabadon tartott madarak számára gyártanak, hogy a nem épp szobatiszta szárnyas ne tudja összepiszkítani a berendezést. A strasszköves díszítés viszont már a tulajdonos egyéni ízlését tükrözi.

via

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top