Trend

Kiverte a biztosítékot Bella Hadid legújabb interjúja – videó

Testszégyenítéssel (body shaming) vádolják a Love magazint, miután interjút készítettek a 22 éves Bella Hadid modellel, aki csontsoványan beszél arról, mennyire egészséges.

Bella Hadid legújabb interjújában elárulja, hogyan kell szeretni önmagunkat. Hogy ő hogyan tudta megvalósítani önmagát, arról a Love magazinnak beszélt, ám sokan azért teszik felelőssé, mert megtévesztő eszményképet fest a női testről a fiatal lányoknak.

A karcsú, mondhatni vékony szupermodell csütörtökön megjelent videójában egy úszódresszt viselve arról beszél, mennyire egészségesnek és gyönyörűnek érzi magát.

Persze a magazin követői egyből arról kezdtek beszélni a felkapott videó kapcsán, hogy Hadid valójában sokkal nehezebbé teszi, hogy a lányok ne egymáshoz viszonyítva határozzák meg mások és maguk szépségét. Egy kommentelő szerint: „Ez azt akarja, hogy éhen haljak.”

„Ez nagyon szomorú. Önmegvalósításról beszél úgy, hogy kilátszanak a csontjai” – mondja egy másik hozzászóló. „Néhány embernek sosem lesz ilyen alakja. Álljatok le a testszégyenítéssel, köszi!” – írta valaki, de akadt olyan is, aki egyenesen csontváznak nevezte a 22 éves szupermodellt, és azt kérte a laptól, hogy ne mutogassanak ilyen nőket.

Nem ez az első eset, hogy Bella Hadid alakjával és kommentárjával kiverte a biztosítékot. November elején, mielőtt végigsétált volna a Victoria’s Secret Fashion Show kifutóján, posztolt egyet Instagramján, ahol szintén azt hangoztatta, hogy mennyire gyönyörűnek és egészségesnek érzi magát.

Később a gyűlölködő kommentek hatására változtatott a poszt szövegén, finomítva azzal, hogy minden ember szervezete másként reagál az edzésre és az egészséges táplálkozásra.

Yahoo

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top